Ana SayfaÜnlülerFunda Arar'ın Evinde Yangın Çıktı! Oğlu ve Annesi Evdeydi...

İlgili Postlar

Funda Arar’ın Evinde Yangın Çıktı! Oğlu ve Annesi Evdeydi…

Funda Arar’ın Evinde Yangın Çıktı! Oğlu ve Annesi Evdeydi… Konser için şehir dışında olan ünlü şarkıcı Funda Arar’ın İstanbul’daki evinde yangın çıktı. Oğlu ve annesinin evde olduğu sırada çıkan yangın yürekleri ağza getirdi. Funda Arar’ın evinde neden yangın çıktı? Oğlu ve annesine zarar geldi? Sağlık durumları nasıl? Korkutan olayın detayları haberimizde…

Funda Arar, Kubat’a Meydan Okudu!

Funda Arar’ın evinde yangın çıktı

Ünlü şarkıcı Funda Arar, yoğun bir tempoda geçen yaz konserlerinin bir ayağı olan Alanya’da sevenleri ile bir araya geldi. Arar, sahnede konuklarını coştururken, İstanbul’daki evinde korku dolu anlar yaşandı. Funda Arar’ın İstanbul Göktük’te bulunan villasında yangın çıktı.

Funda Arar kimdir?

Funda Arar’ın annesi ve oğlunun sağlık durumu nasıl?

Funda Arar’ın evinde çıkan yangın sırasında annesi ve oğlu da evdeydi. Arar’ın oğlu Aras ve annesinin yangın çıktığı sırada bahçede olduğu ve hiçbir zarar görmedikleri öğrenildi.

İstanbul’a dönmek istedi

Yangın haberini alan Funda Arar hemen İstanbul’a, annesi ve oğlunun yanına dönmek istedi. Ekip arkadaşları, Arar’ı sakinleştirdi.

Funda Arar’ın evinde neden yangın çıktı?

Ünlü şarkıcının evindeki yangının klima kablosundan çıktığı öğrenilirken, evin iki odasının yangından zarar gördüğü duyuldu. Funda Arar’ın evinde tadilata başlandığı da gelen duyumlar arasında.

Sitedeki çocuklar sayesinde…

Yangını, Funda Arar’ın oturduğu sitedeki çocukların gördüğü, hemen itfaiyeye haber verdiği ve böylelikle yangına büyümeden müdahale edilmesini sağladıklarını öğrenildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler