Ana SayfaÜnlülerTolga Güleç ve Yeliz Şar'dan kötü haber geldi

İlgili Postlar

Tolga Güleç ve Yeliz Şar’dan kötü haber geldi

Tolga Güleç ve Yeliz Şar’dan kötü haber geldi… Boşanmalarına rağmen birlikte yaşamaya devam eden ünlü oyuncular Yeliz Şar ve Tolga Güleç çiftinden ayrılık haberi geldi. Aşk tatiline çıkan ünlü çift, ayrıldı. Tolga Güleç ve Yeliz Şar neden ayrıldı? Ayrılığın nedenleri ne? Detaylar haberimizde…

Tolga Güleç’in ağzı burnu kan içinde! Başına ne geldiği ortaya çıktı?

Tolga Güleç ve Yeliz Şar ayrıldı

Her ikisi de birbirinden ünlü birer oyuncu olan Yeliz Şar ve Tolga Güleç, 2013 yılında büyük bir aşkla gerçekleştirdikleri evliliklerini, sekiz ay kadar önce boşanarak sonlandırmışlardı. Ünlü çift, boşanmanın ardından birbirlerinden ayrılamadı ve birlikte yaşamaya devam etti.

Yeliz Şar Kimdir?

Kıskançlık krizi ayrılık getirdi

Bodrum’da tatile çıkan çiftin mutluluğu uzun sürmedi. Kıskançlık krizi nedeni ile başladığı iddia edilen krizin büyüdüğü ve çifti ayrılığa sürüklediği iddia edildi.

Tolga Güleç Kimdir?

Herkesin gözü önünde kavga ettiler

İddialara göre; Bodrum’da tatil yapan Yeliz Şar ve Tolga Güleç çift, bir mekanda eğlenirken aralarında kıskançlık kavgası çıktı. Herkesin gözü önünde kavga eden çift, ayrılma kararı aldı.

Kıskançlığı beni yedi bitirdi, artık tükendim

Yeliz Şar ile ayrılan Tolga Güleç İstanbul’a dönüp birlikte yaşadıkları evden eşyalarını alıp ayrılırken, Yeliz Şar Bodrum’da kalmaya devam etti. Yeliz Şar’ın, ayrılık ile ilgili yakın çevresine “İşime, kıyafetlerime, arkadaşlarıma, her şeyime karışıyordu. Kıskançlığı beni yedi bitirdi. Artık tükendim. Bu kez dönüşü yok.” şeklinde dert yandığı iddia edildi.

Ünlü oyuncular Tolga Güleç ve Yeliz Şar çifti, 2013 yılında büyük bir aşkla evlenmişlerdi. Beş yıl boyunca evli kalan ünlü çift, sekiz ay kadar önce tek celsede boşanmışlardı. Ayrılığa, Tolga Güleç’in kıskançlık krizlerinin neden olduğu iddia edilmişti. Boşanmanın ardından birlikte yaşamaya devam eden çift, yine ayrıldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler