Ana SayfaÜnlülerFunda Arar, Kubat'a Meydan Okudu!

İlgili Postlar

Funda Arar, Kubat’a Meydan Okudu!

Funda Arar, Kubat’a meydan okudu! Ünlü şarkıcı Funda Arar, türkülerin güçlü sesi Kubat’a meydan okudu. Ünlü şarkıcı neden böyle bir çıkışta bulundu? Sertap Erener’in geçtiğimiz günlerde söylediği sert sözlere ne cevap verdi? İşte haberimiz hakkında tüm merak ettikleriniz…

Funda Arar: Evlenme, İlla Evlenmek Zorunda Değilsin

‘Arabesk’ Albümü Müzik Sever ile Buluştu

Funda Arar, Kubat’a meydan okudu! İki hafta önce ‘Arabesk’ isimli yeni albümünü müzik severler ile buluşturan ünlü şarkıcı Funda Arar, son gaz konser maratonuna başladı.

Konser vermek üzere Bodrum’a gelen ünlü şarkıcı, sahne öncesi magazin muhabirlerinin sorularını yanıtladı. Sertap Erener’in geçtiğimiz günlerde özellikle kadın şarkıcıları kast ederek söylediği “son zamanlarda yapılan şarkılar boş ve anlamsız geliyor” sözleri hakkında da yorum yapan ünlü şarkıcı, samimi açıklamalarda bulundu.

Tatil, Bayram Sonrası Başlıyor

Esprili bir dille magazin muhabirlerinin sorularını yanıtlayan Funda Arar, “Turnemiz vardı. Güzel yorgunluklar yaşadık. Bodrum’a geldik. Keyifli ve güzel geçiyor konserlerimiz” diyerek kendisini ifade etti. Bayram sonrası kısa bir tatil yapacağını dile getirerek sözlerine şunları ekledi:

“Oğlumla da her gün görüntülü konuşuyoruz. 1 haftalık 10 gün hasret olabiliyor”

“Yeni çıkan şarkıcılardan beğendiğiniz kimse var mı?” sorusuna esprili bir dille cevap veren Arar, “Kubat var” dedi.

Funda Arar eşine sahneden taş attı

Çabuk Tüketiliyor Artık

“Sertab Erener’in son zamanlarda yapılan şarkılar boş ve anlamsız geliyor” sözleri sorulunca da şarkıcı, “çabuk tüketiliyor artık. Eskiden kasetler vardı, klipler seyrediliyordu televizyonlardan artık böyle bir şey yok, dijital platformlardan istediğiniz şarkıcıların istediğiniz şarkılarını indirip dinleyebiliyorsunuz. Ama iyiydi kötüydü diyemem. O zamanda baktığınızda gündelik diyebileceğiniz şarkı sözleri de vardı, duygusal çok güzel şarkı sözleri de vardı, şimdi de öyle. Sadece çabuk tüketiliyor” şeklinde yanıt verdi.

Funda Arar kimdir

Kubat’a Meydan Okuyorum

“Türk sanat müziği” ve arabesk albümünden sonra halk müziği albümünüz de gelir mi?” sorusuna Arar “ilerde Funda Arar tarzı bir albüm olacak ama neden olmasın değişik projeler yapmayı seviyorum. Kubat’a meydan okuyorum. Onu çok seviyorum tabii ki. Öyle bir şey yok. Şaka yapıyorum” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler