Ana SayfaÜnlülerBuse Varol, Programından Neden Ayrıldığını Açıkladı!

İlgili Postlar

Buse Varol, Programından Neden Ayrıldığını Açıkladı!

Buse Varol, programından neden ayrıldığını açıkladı! Kanal D ekranlarında yayınlanan Çok Tatlı programının sunuculuğunu üstlenen Buse Varol, neden programdan ayrıldı? Yerine kim geldi? Buse Varol, şimdi ne yapacak? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Buse Varol, Alişan’ın eski nişanlısı Eda Erol hakkında ilk kez açıklama yaptı

Buse Gitti Serhat Geldi

Kanal D ekranlarında yayınlanan, ailelerin çocukları ile katılıp hem eğlendiği hem de yarıştığı Çok Tatlı programının sunucusu Buse Varol’un önceki gün programdan ayrıldığı, yerine Serhat Kılıç’ın getirildiği açıklanmıştı.

Alişan pinti mi? Buse Varol açıkladı

Buse Varol, Programından Neden Ayrıldığını Açıkladı!

Önceki gün sunuculuğunu üstlendiği Çok Tatlı isimli programdan ayrıldığı açıklanan Buse Varol, bir açıklama yaparak tüm gerçekleri su yüzüne serdi.

Buse Varol Kimdir?

Doğuma Kadar Bir aksilik Olmazsa Çalışmayı Düşünüyorum

Eşi Alişan’ı sahne aldığı mekanda izlemeye gelen Buse Varol, kendisini görüntüleyen magazin muhabirlerine samimi açıklamalarda bulundu.

Magazin muhabirlerinin 3,5 aylık hamile olduğu bilinen Buse Varol’a yönelttiği ‘Hamile olduğunuz için mi programdan ayrıldınız?’ sorusu üzerine samimi bir açıklama yapan Buse Varol, “Kişisel olarak yapımcıyla konuştuğumuz gibi ilerlemedi. Karşılıklı oturduk konuştuk istemedim, onlarla da uyuşmazlığımız oldu. Bazı şeylerde anlaşmazlığımız oldu. Sete gidiyorum haftaya dizi başlıyor haftaya setteyim. Ben kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum. Oturmayı sevmem. İnşallah doğuma kadar da bir aksilik olmaz giderim diyorum. İşi de seviyorum, seti de seviyorum.” diyerek kendisini ifade etti.
Bebeği ile ilgili sorulara ise “Şu an 3.5 aylık olduğu için tekmelemiyor. Bir an önce kendini belli ederse sevineceğim” dedi.

Basında çıkan Alişan’ın bayramın ilk gününü ailesi ile geçirmeyi tercih etmesi ile ilgili olarak ise “Öyle mi bu bayrama denk geldim ben. Yeni evlendiğimiz için… Bence iyi bir şey.” diyerek esprili bir dille cevap verdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler