Ana SayfaKültür ve SanatMüzikFunda Arar eşine sahneden taş attı!

İlgili Postlar

Funda Arar eşine sahneden taş attı!

Funda Arar konseri sırasında eşine açıklamaları ile taş atarken, kayınvalidesi alkışları ile Funda Arar’a destek oldu. İşte konserden eğlenceli anlar.

Harbiye Cemiz Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde konser veren Funda Arar, sahnede yaptığı açıklamaları ile dinleyicilere keyifli bir gece yaşattı. Geceye çok hareketli ve enerjik bir şekilde giriş yapan Funda Arar, gece boyunca şarkı aralarında konser alanındaki sevenleri ile sohbet etti.”Hoşgeldiniz, sefalar getirdiniz. Çok güzelsiniz. Bu gece hep birlikte çıldıracağız” şeklinde konsere başlangıç yapan sanatçı gece boyunca sevilen şarkılarını seslendirdi.

Funda Arar kimdir?

Funda Arar’a kayınvalidesinden destek

Funda Arar sahnede eşi ile yaşadıkları bir anıyı da anlattı. Telefon numarasını değiştirdiğini açıklayan sanatçı “Eşim Febyo, yeni numaramı ‘Funda Yeni’ diye kaydetmiş. Kendisi bende ‘Ömrüm’ diye kayıtlıydı. Bunun üzerine ben onu, ‘Cezalı’ diye değiştirdim” dedi. Bu sözler üzerine konser alanındaki seyirciler kahkaha atarken dinleyiciler arasında bulunan Funda Arar’ın kayınvalidesi Nadya Taşel de ayağa kalkarak Funda Arar’ı alkışladı ve destekledi.

Konserlerine başlayan sanatçı, önümüzdeki günlerde takvim doğrultusunda farklı yerlerde sahne almaya devam edecek.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler