Ana SayfaKültür ve SanatMüzikHakan Peker'den sevenlerine müjde!

İlgili Postlar

Hakan Peker’den sevenlerine müjde!

En son 7 yıl önce yeni şarkıları ile müzik piyasasına giriş yapan Hakan Peker yeni albümünün hazırlıklarını tamamladı. İşte detaylar.

Uzun zamandan beri piyasada sessizliğini koruyan Hakan Peker’in uzun zamandan beri yeni albümü için hazırlıklar yaptığı öğrenildi. Konuyla ilgili detayları İpek Durkal köşesinden duyururken sanatçının kısa süre içerisinde yeni albümü ile piyasaya giriş yapacağı belirtildi.

Hakan Peker kimdir?

Hakan Peker 7 yıl sonra albüm çıkarıyor

7 yıl aradan sonra asil geliyor başlığı ile köşesinden Hakan Peker’in yeni albüm müjdesini veren İpek Durkal, uzun bir aranın ardından sanatçının oldukça iddialı parçalarla geleceğini söyledi. “20 Temmuz’da Kenan Doğulu’nun ‘Vay Be’ albümünü beklerken aynı gün Hakan Peker’in de ‘Unutuluyor mu Aşklar’ şarkısını çıkaracağını öğrendim. Bugüne kadar 17 albüm yapan, bizim kuşak için gerçekten ‘Bir efsane’ olan Peker 7 yıl aradan sonra ‘Asil’ adlı yeni bir albüm hazırladı. Albüm 5 Ekim’de çıkacak. Sözü ve müziği Emre Eyüboğlu’na ait ‘Unutuluyor mu Aşklar’ ile ise yazı kaçırmamak için önden kliplendirildi. Dinledim, tam bir dile dolanacak Hakan Peker şarkısı olmuş. ‘Hep kötüye mi zafer’ sözleri benim dilime dolandı bile…” diyerek yeni albüm ve şarkı çalışmaları ile ilgili bilgiler aktaran İpek Durkal Hakan Peker hayranlarının da sevinmesini sağladı.

Önümüzdeki günlerde yeni şarkıları ile piyasaya giriş yapacak olan sanatçı, yeniden eski günlerindeki gibi dile dolanacak, yaz boyu dinlenecek şarkılarla piyasada olacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler