Ana SayfaDedikoduFransız Nico Brun ve Ceren Moray Tek Celsede Boşandı

İlgili Postlar

Fransız Nico Brun ve Ceren Moray Tek Celsede Boşandı

Oyuncu Ceren Moray, 2017 senesinde Fransız Nico Brun ile Bodrum’da nikah masasına oturarak hayatlarını birleştirmişti ki bugün herkesi şaşırtan bir haber ortaya çıktı. Fransız Nico Brun ve Ceren Moray tek celsede boşandı. Peki çift neden ayrıldı? Araya başka biri mi girdi? İşte detaylar;

Fransız Nico Brun ve Ceren Moray Tek Celsede Boşandı

Çiftin, bir süredir evliliklerini yürütemediği ve bu nedenle anlaşmalı olarak ayrılma kararı aldığı öğrenildi.

Nico Brun ve ailesiyle konuşabilmek için oyuncunun annesi Hülya Moray Fransızca, babası Celal Moray da İngilizce dersi almıştı.

Ceren Moray Nico Brun Hakkında Şöyle Demişti

Ceren Moray, eşi Nico ile nasıl tanıştıklarını da şu sözlerle anlatmıştı: “Barselona’daki bir gece kulübünde tanıştık. Ertesi gün buluştuk. Beni otelimden aldı. Çok şıktı. Kol düğmesi bile takmıştı. Bende parmak arası terlikler vardı. 2.5 saatlik sohbette kötü İngilizcemle konuşmaya çalıştım.”

Neden Ayrıldılar

Evliliklerini de ilişkileri gibi gözlerden uzakta yaşamayı tercih eden Fransız Nico Brun ve Ceren Moray çiftinin neden boşandıkları henüz bilinmiyor. Boşanmayı sessiz sedasız halleden çiftten ayrılık sonrasında herhangi bir açıklama gelmedi. İkilinin bu ani ayrılığı akıllara herhangi bir ihanet olup olmadığı sorusunu düşürdü. Ancak bu konu hakkında çifte yakın kaynaklardan da herhangi bir açıklama yok. Sadece mesleki hayatıyla gündeme gelen ünlü oyuncunun boşanmayla ilgili olarak herhangi bir açıklama yapıp yapmayacağı merak ediliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler