Ana SayfaDedikoduHazal Kaya: Haksızlığa Sinirlenirim

İlgili Postlar

Hazal Kaya: Haksızlığa Sinirlenirim

Hazal Kaya ile Selin Şekerci, önceki gün Nişantaşı’nda görüntülendi. Ayaküstü magazin muhabirlerinin sorularını yanıtlayan Hazal Kaya “Haksızlığa sinirlenirim” dedi. İşte Hazal Kaya’nın o açıklamaları;

Ahmet Hakan’dan Hazal Kaya’nın Oyunculuğuna Eleştiri

Dizi gündemdeki yerini korurken; Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisinde başrol oynayan Hazal Kaya’nın oyunculuğunu beğenmeyen Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, önceki gün köşesinde sert ifadeler kullandı.

Hakan, yazısında şunları söyledi:

“Hazal Kaya’nın oyunculuğundan nefretimin 5 sebebi… Çok aşırı zorlamayla doğal olmaya çalışıyor. Gözlerine ve yüzüne ifade yüklemesini bilmiyor. Sahne ne olursa olsun hep şımarık kız çocuğu modunda. Hiç bitmeyen, bir yapmacıklık var oyunculuğunda”

Ahmet Hakan Kimdir?

Hazal Kaya’dan Yanıt Gecikmedi

Hazal Kaya’dan kısa sürede yanıt geldi. Kaya, “Beğenmemiş olabilirsiniz, bazılarının eleştirinin adaletine dair terazisi kaymış da olabilir. Ama teraziniz kayarken bedenime, varlığıma nefret içerikli yorumlar yapamazsınız! Hele ayrıcalıklı konumlarını korumak için yeri gelince nasıl sustuklarını bildiklerimiz hiç yapamaz! Haddiniz değil!” sözlerini kullandı.

Hazal Kaya: Haksızlığa Sinirlenirim

Hazal Kaya dün Selin Şekerci ile birlikte Nişantaşı’nda kameralara takıldı. Magazin muhabirleriyle sohbet eden ünlü oyuncu Ramazan Bayramı için tatil planı yapıp yapmadıkları hakkında “Biz İstanbul’cuyuz, evciyiz” açıklamasını yaptı. Oyuncu, “Televizyon izlerken neye sinirlenirsiniz?” sorusuna “Haksızlığa sinirlenirim. Geçen gün izlediğim ‘Bad Sport’ belgeselinde de haksızlık vardı, yine çok sinirlendim” yanıtı verdi.

Hazal Kaya kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler