Ana SayfaDedikoduCeren Moray'dan Samimi Açıklamalar

İlgili Postlar

Ceren Moray’dan Samimi Açıklamalar

Son olarak ‘Yalancılar ve Mumları’ dizisiyle ekranlara gelen oyuncu Ceren Moray, önceki gün Nişantaşı’nda görüntülendi. Yakın zamanda Fransa’dan dönen Moray, ayaküstü gazetecilerle sohbet etti. Ceren Moray’dan samimi açıklamalar geldi.

Spor Tarzıyla Dikkat Çekti

2007-2011 yılları arasında Kanal D’de ekranlara gelen ‘Kavak Yelleri’ dizisiyle şöhreti yakalayan 36 yaşındaki Ceren Moray, son olarak ‘Yalancılar ve Mumları’ adlı diziyle ekranlara gelmiş; ancak dizi sadece beş bölüm sonra final yapmıştı.

Moray, geçtiğimiz aylarda 2017 yılında hayatını birleştirdiği Fransız eşi Nico Burn ile Bebek’te objekltiflere yansımış, spor tarzlarıyla dikkat çeken ikili muhabirlerin sorularını yanıtlamıştı.

“Ekip Olarak Çok Şaşırdık”

Ceren Moray, erken final yapan dizisiyle ilgili, “Bizim için de çok erken bir final oldu, tüm ekip olarak şoke olduk. Seyirci daha farklı bir iş istedi galiba, bu sene böyle olsun” açıklamasını yapmıştı.

Senaryo seçimlerine çok dikkat ettiğini belirten oyuncu, “Bunu doğum sancısı gibi aylarca okudum ve çalıştım, erken bitmesine çok üzüldüm” şeklinde konuşmuştu.

Fragman Beğenildi

Başarılı oyuncu, dizi başlamadan önce ise Zorlu AVM’de görüntülenmiş, “Güzel bir ekiple çalışıyoruz. Set ortamı, çalışma arkadaşlarımız, her şey çok güzel. Fragmanımız beğenildi ve aldığımız tepkiler çok güzel. Şimdi de setten çıktım. Birkaç parça ürün almam gerekti, onları alıp çıkacağım” ifadelerini kullanmıştı.

Tüm bunların ardından Ceren Moray, geçtiğimiz gün Nişantaşı’nda yer alan bir kafede objektiflere takıldı. Kısa bir süre önce Fransa’dan dönen güzel oyuncu, basın mensuplarıyla konuşmayı ihmal etmedi.

Ceren Moray’dan Samimi Açıklamalar

Moray, gazetecilerin “Fransızca öğrenebildiniz mi?” sorusuna, “Fransızca öğrenemedim. Fransızcanın özelliği öğrenilememesi” diyerek, esprili bir yanıt verdi.

Oyuncu, “Fransa’da küçük bağlantılara başladım” şeklinde konuşaraj, oradaki sinema sektörüyle de görüşmeleri olduğunu dile getirdi.

Sıfır Makyaj Çok Beğenilmişti

Öte yandan koronavirüs pandemisi günlerini evinde dinlenerek geçiren Ceren Moray, geçtiğimiz aylarda 695 bin takipçisi bulunan Instagram hesabından yaptığı paylaşımla makyajsız halini gözler önüne sermişti.

Sıfır makyaj pozuna “Gerçek yağlı saçımı özledim” notunu düşen ünlü oyuncunun sosyal medya paylaşımı, takipçilerinden yoğun ilgi görmüştü.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler