Ana SayfaDedikoduGökçe Eyüboğlu ve Selçuk Öner Eyüboğlu Evliliklerini Noktaladı

İlgili Postlar

Gökçe Eyüboğlu ve Selçuk Öner Eyüboğlu Evliliklerini Noktaladı

2022 ayrılık rüzgaları estirmeye devam ediyor. Bugün ortaya çıkan boşanma haberleri magazin dünyasında adeta bir şok etkisi yarattı. Ünlü oyuncu Ceren Moray’ın ayrılık haberinin ardından bir boşanma haberi de güzel oyuncu Gökçe Eyüboğlu’ndan geldi. Gökçe Eyüboğlu ve Selçuk Öner Eyüboğlu evliliklerini noktaladı. İşte merak edilen tüm detaylar;

Gökçe Eyüboğlu’ndan Kötü Haber

Şimdilerde Fox Tv ekranlarında ‘Evlililk Hakkında Herşey’ dizisinde rol alan güzel ve yetenekli oyuncu Gökçe Eyüboğlu daha önce ‘Kadın’, ‘Zümrüdüanka’ gibi yapımlarda rol alan ve bir süredir ‘Evlilik Hakkında Her Şey’ adlı dizide boy gösteren Gökçe Eyüboğlu ve eşinden kötü haber geldi.

Evliliklerini Gözlerden Uzak Yaşıyorlardı

2008 senesinde ilişkilerini bir adım daha ciddiye taşıyığ evlenme kararı alan ve dünyaevine giren Gökçe Eyüboğlu ve inşaat mühendisi Selçuk Öner Eyüboğlu özel hayatlarıyla gündeme gelmeyip, evliliklerini gözlerden uzak yaşıyan çiftlerdendi. Ancak ikilinin arasına kara kedi girdi. 12 senelik evlilik tek celsede bitti.

Gökçe Eyüboğlu ve Selçuk Öner Eyüboğlu Evliliklerini Noktaladı

Hürriyet’ten Özge Eğrikar’ın haberine göre; çiftin evliliği fikri uyuşmazlıklar nedeniyle çatırdamaya başladı. 38 yaşındaki Eyüboğlu da avukatı aracılığıyla İstanbul Aile Mahkemesi’ne başvurarak anlaşmalı boşanma davası açtı. Oyuncu, dava dilekçesinde evlilik birliğinin temelinden sarsıldığını belirtti.

İstanbul Aile Mahkemesi’nde görülen duruşma yaklaşık 10 dakika sürdü. Mahkeme, çiftin anlaşmalı olarak boşanmalarına karar verdi.

Gökçe Eyüboğlu, boşandığı eşinden aylık 4 bin 150 lira yoksulluk nafakası alacak. Duruşma çıkışı oyuncu bir açıklama yapmadı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler