Ana SayfaDedikoduFlaş Haber..Ozan Güven'in Yeni Aşkı Belgelendi...

İlgili Postlar

Flaş Haber..Ozan Güven’in Yeni Aşkı Belgelendi…

O dönemdeki sevgilisi editör Deniz Bulutsuz’u dövdüğü  için davalık olan ünlü oyuncu Ozan Güven’in yepyeni bir ilişkiye yelken açması magazin gündemine düştü. Ünlü oyuncunun bu yeni sevgilisini yatak odasında duran tablosu ele verdi. Detaylar Haberimizde..

Flaş Haber..Ozan Güven’in Yeni Aşkı Belgelendi…

Sevgilisi Deniz Bulutsuz’a dayak attıktan sonra olaylı bir biçimde  ilişkisini bitiren oyuncu Ozan Güven’in hakkında yepyeni bir aşk dedikodusu ortaya çıktı.

Ünlü Modelle Aşk Mı Yaşıyor?

Magazin programı “Söylemezsem Olmaz” ın hazırlamış olduğu özel haberine göre sevgilisi Deniz Bulutsuz’u dövdüğü haberlerinden sonra dizi işinden de olan ve ortalardan kaybolan başarılı oyuncu Ozan Güven, ünlü model Gizem Yıldırım’la aşk yaşamaya başladı.

Ozan Güven Gizem Yıldırım
Ozan Güven Gizem Yıldırım

Sosyal Medyada O Konuşuluyor..

Kadına şiddet haberleriyle günlerce haber olan ünlü oyuncu Ozan Güven’in beraberlik  yaşamaya başladığı model Gizem Yıldırım, sosyal medya üzerinde gündem haline geldi.

Ünlü ikili olumsuz eleştiriler sebebiyle aşklarını magazinden uzak  tutmak istedikleri öne sürüldü. Çiftin aşkları, model Gizem Yıldırım’ın sosyal medya hesabında paylaştığı tablo resmiyle ortaya çıkıverdi. Ressam Ali Elmacı imzalı yağlı boya tabloyu ünlü oyuncu Ozan Güven, geçtiğimiz sene satın almış sonrasında da yatak odasına koyarak sosyal medya hesabından yayınlamıştı..

Ünlü model Gizem Yıldırım aşk iddialarına “Bu konuyla ilgili şu anda konuşmak istemiyorum” yanıtını verdi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler