Ana SayfaÜnlülerKoronavirüse Yakalanan Şener Şen'in Sağlık Durumu Nasıl?

İlgili Postlar

Koronavirüse Yakalanan Şener Şen’in Sağlık Durumu Nasıl?

Yaklaşık iki hafta önce Korona virüse yakalandığı gerekçesiyle hastaneye kaldırılarak yoğun bakıma alınan  usta sanatçı Şener Şen’den güzel haberler gelmeye devam ediyor. İşte Detaylar..

Koronavirüse yakalanan Şener Şen’den haber geldi!

Koronavirüse Yakalanan Şener Şen’in Sağlık Durumu Nasıl?

Türk Sineması’nın birden çok önemli baş yapıtında rol alan, başarılı diziler imza atan hatta en son dönemde de tiyatro sahnesinde sevenlerinin huzuruna çıkan 78 yaşındaki usta sanatçı Şener Şen, geçtiğimiz günlerde aniden rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmıştı. Covid 19 testi pozitif çıkan Şener Şen, tedavisi devam ediyorduki bugün Ünlü sanatçı taburcu oldu…

Hastaneden ayrılmadan önce bütün kontrollerini yaptıran usta sanatçı, basın muhabirlerine denk gelmemek için hastanenin otoparktan çıkışını gerçekleştirdi..

Görüntü Vermek İstemedi..

Yaklaşık 10 gündür karantinada olan ünlü sanatçı, son kontrollerini de yaptırdığı da öğrenildi. Belli Bir süre kendi evinde dinlenecek olan Şener Şen, muhabirlere görüntülenmemek için aracıyla hastanenin otoparkından gizlice çıkışını yaptı. Herhangi bir solunum cihazına ihtiyaç duymadan normal bir hastane odasında korona sürecini atlatan 78 yaşlarındaki usta sanatçının son sağlık durumunun ise gayet iyi olduğu öğrenildi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler