Ana SayfaDedikoduÖykü Serter'in Yasak Aşk İtirafında Sonra O Kişinin Kim Olduğu Ortaya Çıktı...

İlgili Postlar

Öykü Serter’in Yasak Aşk İtirafında Sonra O Kişinin Kim Olduğu Ortaya Çıktı…

Ünlü yapımcı Armağan Çağlayan’ın YouTube kanalından hazırlayıp sunduğu Gör Beni programının en son konuğu sunucu Öykü Serter oldu. Ünlü sunucunun Evli bir adamla yaşadığı aşkı itiraf etmesi ise gündemde olay haline geldi. Öykü Serter’in itiraf ettiği Yasak Aşk’ın Kim Olduğu İse Ortaya Çıktı… Detaylar Haberimizde..

Öykü Serter’in Yasak Aşk İtirafında Sonra O Kişinin Kim Olduğu Ortaya Çıktı…

Ünlü sunucu Öykü Serter hemen hemen hiç bir yere röportaj vermediğini anlattı. Durum böyle olunca kendi özel hayatıyla alakalı bilgileri ilk defa kendi ağzından her birlikte öğrenmiş olduk.

Armağan Çağlayan teker teker sordu o da samimi bir dille cevap verdi;

– Seçilen aşkın bedelini bu piyasada en ağır ödeyenlerden bir tanesisiniz. Çünkü daha sonra bu yaşadığınız şeyden dolayı size karşı piyasa tavır aldı. Sonra nasıl çıktınız onun içinden?

“O kadar güzel bir cümle kurdunuz ki, benim bundan özgürleşmem gerekiyor artık. Çünkü herkes bildiği kadarıyla… Belki sizin bile bana karşı bir ön yargınız olmuş olabilir. Hiç kimse benden dinlemedi hikayeyi. Şöyle söyleyeyim, medeni durumu ilişki yaşamaya müsait olmayan bir erkekle çok uzun süre birlikte oldum ama yuva yıkan kadın değilim. Zaten uzun süre önce çözülmüş bir yuva vardı. Benden önce yaşanmış ilişkiler vardı…….

“Durup Dururken Yaşamadım Ben Bunu”

……İşime katkısı oldu mu hani bir torpil olarak? Hayır tabii ki! Ben zaten öncesinde BBG’ye başlamıştım, öncesinde bir kariyerim vardı. Sonrasında nedendir bilinmez, o işleri yaptığım kişiyle patronumla beraberdir. Şahısların ismini vermek istemiyorum. Tam da söylediğiniz gibi sanki bir elim yağda bir elim balda yaşarmışım gibi bir hava… Oysaki son derece dramlar içerisinde bir yaşamın içerisinde geçti çok uzun süre. Çünkü kadın olarak duygusal şiddetten geçiyorsunuz orda. Durup dururken yaşamadım ben bunu.”

“‘Keşke Yuvam Olsa’ Diyen Bir Kadımdım”

“Keşke yuvam olsa, keşke çocuğum olsa diye hayal kuran genç bir kadındım aslında ve çok aşık oldum. Ancak bütün bu hayal balonunu patlatıp, sanki bir irinmiş gibi çıktım oradan. Çok yıpratıcı bir süreçti.”

Ünlü Tv Sahibi Olduğu Ortaya Çıktı..

Büyük itiraf sonrası bu sözler öyle çok konuşuldu ki, ünlü sunucunun adını söylemekten imtina ettiği eski aşkının, Senkron Tv sahibi olan iş adamı Levent Altınay olduğu anlaşıldı..

Senkron Tv sahibi Levent Altınay
Senkron Tv sahibi Levent Altınay

İlişkileri 2007 Yılında Başladı…

Levent Altınay Sıcağı Sıcağına, Biri Bizi Gözetliyor ve Yangın Var gibi benzer reality şovların yapımcılığını gerçekleşirdi. Ünlü sunucu Öykü Serter ile iş adamı Levent Altınay’ın aşkı ise 2007 yılında başladı. Aşklarının ne zaman bittiğini belli değil fakat bayağı uzun sürdüğünü Öykü Serter’in kendisinden öğrenmiş olduk..

Öte yandan Akademi Türkiye yarışmasının o dönemki sunuculuğunu yapan Öykü Serter’in yarışma jüri üyesi olan Pelin Akad ile bir gece canlı yayında tartışmasının arkasında da bile bu ilişki çıktı. Çünkü Pelin Akad, işadamanın eski sevgilisiydi fakat aynı şirkette dudak uçuklatan bir maaş miktarıyla koordinatör olarak çalışıyordu.

Öykü Serter, Levent Altınay ve Pelin Akad

Öykü Serter Levent Altınay Pelin Akad
Öykü Serter Levent Altınay Pelin Akad

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler