Ana SayfaÜnlülerŞener Şen ve Neşet Ertaş'ın Twitter'da Gündem Olan İlk Karşılaşma Videoları

İlgili Postlar

Şener Şen ve Neşet Ertaş’ın Twitter’da Gündem Olan İlk Karşılaşma Videoları

Ünlü Türk sinema sanatçısı Şener Şen ile Türk Halk ozanı Neşet Ertaş’ın seneler önce ilk defa karşılaştıkları o anlar sosyal medyada trend oldu. Twitter’da gündem  olan videoda henüz yeni tanışan iki sanatçı birbirine sarılıyor. Detaylar Haberimizde..

Türkan Şoray Ve Şener Şen İle Çok Özel!

Şener Şen ve Neşet Ertaş’ın Twitter’da Gündem Olan İlk Karşılaşma Videoları

Efsane sanatçılar Şener Şen ve “Bozkırın Tezenesi” olarak da tanınan Türk halk ozanı Neşet Ertaş’ın ilk defa görüştüğü o meşhur anlar sosyal medyanın gündemine yerleşti. Şener Şen ve Neşet Ertaş’ın Twitter’da Gündem Olan İlk Karşılaşma Videoları..

Neşet Ertaş Kimdir?

“Bu Sahnede Dünya Bir Dakikalığına Güzelleşiyor”

2005 yılında vizyona giren Gönül Yarası adlı filmin setinde usta sanatçı Şener Şen ile karşılaşan Ozan Neşet Ertaş, kendisiyle tanışmadan aldığı  mutluluğu ifade ediyor ve iki sanatçı birbirlerine sarılıyorlar.

İşte o anları yeniden paylaşan Twitter kullanıcıları ise “Bu sahnede dünya bir dakikalığına güzelleşiyor” ifadeleriyle yorumlar yaptılar. Çok Kısa sürede atılan yüzlerce tweetin hemen sonrasında sanatçı Şener Şen’in ismi Twitter’da trend listesine girdi.

Ünlü Sanatçılar Türkiye’yi Temsil Etmişlerdi..

2005 yapımı Gönül Yarası filminin yönetmenliğini Yavuz Turgul yapmış olup, Oscar ödüllerinde ‘En İyi Yabancı Film’ dalında Türkiye’yi temsil etmişti. Türk Halk ozanı Neşet Ertaş, 25 Eylül 2012 senesinde ileri evrede prostat kanserine yakalanmış ve tedavisi gördüğü hastanede yaşamını yitirmişti.

Dünya Bir Dakikalığına Güzelleşiyor
Dünya Bir Dakikalığına Güzelleşiyor

Şener Şen Kimdir ?

İşte Şener Şen ve Neşet Ertaş’ın İlk Karşılaşma Videoları;

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler