Ana SayfaÜnlülerSelda Bağcan: "El Verdiğim Çok İsim Var..."

İlgili Postlar

Selda Bağcan: “El Verdiğim Çok İsim Var…”

Protest müziğin önemli öncülerinden bir dünya starı Selda Bağcan çıkardığı ’40 Yılın 40 Şarkısı 2′ LP ve CD olarak çıkmış ve müzik dünyasını hareketlendirdi…İşte Detaylar..

Selda Bağcan’ın ” 40 Yılın 40 Şarkısı” Serisinin, İkincisi Çıktı..

Selda Bağcan: “El Verdiğim Çok İsim Var…”

Bu albüm, sanatçının 1971’de başlayan sanat hayatında, muhteşem sesi ve olağanüstü yorumuyla seslendirdiği, tamamı hit olmuş eserlerden ve sanatçının özenle seçtiği şarkılarından oluşmaktadır. CD ve LP nin birincisinde Rock Müzik, ikincisinde de Türkülerimiz, özellikle deyişlerimize yer veren sanatçı, bazı şarkılarının da ikinci versiyonunu olarak yayınladı.

“Galaksinin Yıllardır Parlayan Yıldızı” olarak nitelenen ve Dünya müzisyenlerinin idolleri arasında yer alan, sesi topraklarımızı aşmış efsanevi sesimiz Selda Bağcan’ın şöyle ifade etti; “Karantinanın başlarında iyi değildim ama bu albüm çıkınca moralim bir anda düzeliverdi. Ürettikçe dinçleşiyorum. Kimse şu süreçte bir şey yapmazken ben yapmak istedim” dedi. Çok kısa sürede hem müzik marketlerde CD ve Plak olarak hem de dijital platformlarda Selda Bağcan ’40 Yılın 40 Şarkısı 2′ satış listelerinde ilk sıraya yerleşti.”

Selda Bağcan Kimdir?

Üretmek Beni Dinçleştiriyor!

Müzik otoriteleri ve müzik severler tarafından tarafından da aldığı güzel yorumlar karşısında da çok mutlu olduğunu dile getiren Selda Bağcan, kendine bir veliaht seçip seçmediğini de “Veliahttım var mı ? Bu ağır bir söylem olur ve benim seçebileceğim bir şey değil. Fakat yeğenim Serenad Bağcan çok iyi yetişiyor. El verdiğim çok isim var. Ben yardım etmeyi severim. Tüm sanatçılarımızdan memnunum.” diye konuştu.

Aleyna Tilki, Selda Bağcan İle Hayalini Gerçekleştirdi!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler