Ana SayfaDedikoduOzan Güven ile Deniz Bulutsuz uzlaşmayı reddetti!

İlgili Postlar

Ozan Güven ile Deniz Bulutsuz uzlaşmayı reddetti!

Ozan Güven ile Deniz Bulutsuz uzlaşmayı reddetti. Ünlü oyuncu Ozan Güven tarafından açılan karşı davada uzlaştırma bürosuna giden dosya da taraflar uzlaşmayı reddetti. Eski kız arkadaşı Deniz Bulutsuz’a fiziksel ve psikolojik şiddet uyguladığı gerekçesiyle 13 yıla kadar hapsi istenen Ozan Güven, Deniz Bulutsuz’dan şikayetçi oldu. Savcılık Deniz Bulutsuz’un eyleminin ‘basit yaralama’ kapsamında olması nedeniyle uzlaştırma büroya gönderilmesine karar vermişti. Güven’in müşteki olarak bulunduğu dosyada Bulutsuz ile Güven’in uzlaşamadığı öğrenildi. Tarafların uzlaşmayı reddettiği soruşturmaya ilişkin Cumhuriyet Savcısının Deniz Bulutsuz hakkında iddianame hazırlaması öngörülüyor.

Neler Yaşandı?

Ozan Güven’nin Darp İddialarına Üç Kelimeyle Cevabı..

Deniz Bulutsuz Cephesi

Ünlü oyuncu Ozan Güven eski sevgilisi Deniz Bulutsuz’u darp ettiği iddialarıyla dava açılmıştı. Fiziksel şiddet iddialarının ardından iki taraf da karşılıklı olarak birbirlerinden şikayetçi olmuştu. Deniz Bulutsuz sosyal medya hesaplarından Ozan Güven tarafından fiziksel ve psikolojik şiddete uğradığını doğrulayarak, “Bir saatten fazla süren ağır bir fiziksel şiddete maruz kaldım. Şiddet gördüğüm sırada evden çıkmama izin vermedi” dedi. Bulutsuz, Güven’e karşı hukuki haklarını sonuna kadar kullanacağını belirtmişti.

Şiddet Gören Deniz Bulutsuz’dan İsyan!

Ozan Güven Cephesi

Ozan Güven ise şiddet iddialarıyla ilgili yaptığı açıklamada, “Birkaç gündür kamu vicdanında rahatsızlığa sebep veren talihsiz olayın konusu ve merkezinde olmanın üzüntüsünü yaşadığımın bilinmesini isterim. Açıklama yapma ihtiyacım, istemeden sebep olduğum bu meşguliyete karşı duyduğum sorumluluktandır. Şiddet hiçbir vicdanla aklanamaz. İster fiziksel, ister ruhsal, ister sosyal olsun, kabul edilmemelidir; tepkiyi hak eder. Değerli kamuoyundan hukuki sürecin sonuçlanmasını beklemelerini, adalet kararlarını ve tepkilerini bu doğrultuda vermelerini önemle rica ederim. Ben sabrediyorum, lütfen siz de sabredin” açıklamasında bulunmuştu.

Ünlü oyuncu Ozan Güven’in 14 Haziran tarihinde bir hastaneden aldığı geçici darp raporu da soruşturma dosyasında yer aldı, raporda burunda sıyrık, yüzde çok sayıda lezyon ve sıyrık, sol elde sıyrık olduğu ifade edilmişti.

Ozan Güven’den Kötü Haber..Kaza Geçirip Hastanelik Oldu..

Mahkeme Süreci

Taraflar, Ozan Güven ile Deniz Bulutsuz uzlaşmayı reddetti. Uzlaştırma bürosuna sevk edilen dosya taraflar karşılıklı olarak uzlaşmayı kabul etmedi. Oyuncu Ozan Güven’in eski kız arkadaşı Deniz Bulutsuz, Güven’in kendisine fiziksel ve psikolojik şiddet uyguladığını iddia ederek savcılığa suç duyurusunda bulunmuştu. Eski kız arkadaşına şiddet uyguladığı iddia edilen Ozan Güven hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma tamamlanarak ‘hakaret’, ‘kasten yaralama’ ve ‘kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma’ suçlarından 3 yıl 9 aydan 13 yıl 6 aya kadar hapis istemiyle iddianame hazırlanmıştı.

SAVCI DENİZ BULUTSUZ HAKKINDA İDDİANAME HAZIRLAYABİLİR

Oyuncu Güven’in, eski kız arkadaşı Deniz Bulutsuz’un kendisine saldırdığı iddiasıyla yaptığı şikayet üzerine başlatılan soruşturmada ise savcılık, Bulutsuz’un fiziksel şiddet eyleminin ‘basit yaralama’ kapsamında kalması nedeniyle soruşturma dosyasını uzlaştırma büroya gönderilmesine karar vermişti. Güven’in bu süreçte müşteki olarak bulunduğu dosyada Deniz Bulutsuz ile Ozan Güven’in uzlaşamadığı öğrenildi. Tarafların uzlaşma sağlayamadığı soruşturmaya ilişkin Cumhuriyet Savcısının Deniz Bulutsuz hakkında iddianame hazırlaması beklenildiği öğrenildi.

Deniz Bulutsuz Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler