Ana SayfaÜnlülerOzan Güven'den Kötü Haber..Kaza Geçirip Hastanelik Oldu..

İlgili Postlar

Ozan Güven’den Kötü Haber..Kaza Geçirip Hastanelik Oldu..

Uzunca bir zamandır aşk yaşadığı editör sevgilisi Deniz Bulutsuz’u darp ettiği iddiasıyla mahkemelik olan ünlü oyuncu Ozan Güven, evinde kayıp kafasını yaraladı. Kaza sonucu hastanelik olan Ozan Güven’in durumu nasıl? İşte Detaylar..

Babil Dizisinden Ayrılan Ozan Güven’in Yerine Bakın Kim Geldi..

Ozan Güven’den Kötü Haber..Kaza Geçirip Hastanelik Oldu..

Başarılı oyuncu Ozan Güven, editör sevgilisi Deniz Bulutsuz’a fiziksel şiddet uyguladığı iddiasıyla davalık olmuşdu. Hapsi taleb edilen ünlü oyuncu, geçtiğimiz gün yaşadığı evde talihsiz bir kaza yaşadı. Ozan Güven’den Kaza Geçirip Hastanelik Oldu..

Ozan Güven kimdir?

Ozan Güven’e Dikiş Atıldı!..

Ozan Güven dün sabah Ulus’ta olan özel bir hastanenin acil servisinden giriş yaptığı öğrenildi. Ünlü oyuncu, sabaha doğru henüz nedeni bilinmeyen bir durumdan dolayı yaşadığı evinde kayıp düştü. Yaşadığı talihsiz kaza sonucunda kafa tası yarılan Oyuncunun kafasında açılan yarasına 6 dikiş atıldı. Gördüğü tedavinin ardından Ozan Güven, özel hastanenin yine acil tarafından çıkış yaptı..

Babil’den de Ayrılmıştı!..

Usta oyuncu Ozan Güven, son dönemlerde yaşadıklarından sonra baş rollerinde yer aldığı “Babil” dizisinin  oyuncu kadrosundan da ayrılmış, ünlü oyuncunun yerine oynayacak ünlü ise Onur Saylak olduğu belli olmuştu..

Halit Ergenç’den Ozan Güven Açıklaması

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler