Ana SayfaÜnlülerSinem Kobal İşini Şansa Bırakmadı...

İlgili Postlar

Sinem Kobal İşini Şansa Bırakmadı…

Ünlü oyuncular Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal, geçtiğimiz günlerde ilk bebeklerini kucaklarına almış ve ismini Lalin olarak açıklamışlardı. Lohusa olan güzel oyuncu Sinem Kobal, son sosyal medya paylaşımıyla yine tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Güzel anne fit görünümüyle işini şansa bırakmadığını ispatladı.. İşte Detaylar..

 

Sinem Kobal İşini Şansa Bırakmadı…

Hamileliği süresince bilinçli bir anne olarak kendini yetiştiren Sinem Kobal, anne olduktan sonrada işini şansa bırakmadı. Doğumunu Normal yapıp bebeğini emzirmeye başladığından beri iki haftada eski kilosuna kavuşan 3 yaşındaki Sinem Kobal, bir emzirme danışmanına başvurdu. Güzel oyuncu, ebe Tülin Bulur’dan bebek bakımı ve emzirme detaylarıyla ilgili  online olarak özel dersler alıyor.

Kenan İmirzalıoğlu kimdir?

Sinem Kobal kimdir?

Sinem Kobal: “Eğitim şart”

Hamileliği döneminde işin uzmanlarından birçok tavsiye alan Sinem Kobal, doğumdan sonra da “Eğitim şart” dedi. Tülin Bulur’un dediklerine harfi harfiyen uyum sağlayan Sinem Kobal, Lalin’i de sağlıklı bir şekilde büyütmeye çalışıyor. Tülin Bulur “daha çok sütün” en önemli sırrının bol bol bebeği emzirmek olduğunu belirtiyor. Ebe Tülin Bulur, emzirme sebebiyle yara olan göğüs uçlarına da ayva çekirdiği gibi doğal olan ürünler öneriyor.

 

 

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler