Ana SayfaDizilerFerhat İle Şirin Dizisinin Yeni Bölümü Ne Zaman Yayınlanacak?

İlgili Postlar

Ferhat İle Şirin Dizisinin Yeni Bölümü Ne Zaman Yayınlanacak?

Fox Tv ekranlarının yeni dizilerinden Ferhat ile Şirin, 6. son bölümüyle geçen hafta ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Hüsrev, Şehnaz’ı kaçıran Ferhat’ı kıskıvrak yakalar ve onun nerede olduğunu öğrenemeyince de silahını çekip vurur. Ferhat’ı yaralı bir şekilde yerde bulan Cemal onu alıp götürür. Hüsrev Banu’ya onları korumak için Ferhat’ı öldürdüğünü söyler. Ferhat’ın öldürüldüğünü zanneden Banu ile Şirin yıkılır. Ferhat ile Şirin dizisinin yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?

Cuma Dizileri 2019

Ferhat İle Şirin Dizisinin Yeni Bölümü Ne Zaman?

Ferhat ile Şirin dizisinin 7. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Dizinin sezon arası dolayısı ile yeni bölümü bu hafta yayınlanmayacak. Ferhat ile Şirin 7. yeni bölümüyle 17 Ocak Cuma günü ekranlara gelecek.

FERHAT İLE ŞİRİN 6. BÖLÜM ÖZETİ!

Hüsrev, karanlık sokakta iki yerinden vurduğu Ferhat’ı orada öldüğünü düşünür. Cemal, Ferhat’ın hayatını kurtarır. Ferhat’ın öldürüldüğünü zanneden Banu, üzüntüden yataklara düşer. Şirin, ablasının yıllarca kendisini hasta olduğunu inandırdığını öğrendikten sonra Banu’dan intikam almak için harekete geçer. Şirin, Yiğit’le buluşur ve onun kendisiyle neden evlenmek istediğini anladığını ama yinede onunla evleneceğini söyler. Yiğit, Şirin’deki değişikliğinin nedeninin Ferhat’ın ölmüş olmasından kaynaklandığını zanneder. Şirin ise şirkete gidip ablasının koltuğuna oturur ve Hüsrev’i ayağına çağırır.

Ona, karışık bir iş teklif eder. Değerli mücevheri onun satın alır gibi görünmesini, gerekli parayı ona kendisinin vereceğini teklif eder. Cemal, Ferhat’a babasının başına gelenleri tek tek anlatır. Ona Ömer, Hüsrev ve Yılmaz’ın askerden arkadaş olduklarını, can ciğer arkadaş olan üçlünün hiç paraları olmadığı, babasının diğer iki arkadaşından daha cesaretli olduğunu ve kapalı çarşıda ne kadar kaçar altın mücevher varsa patlattıklarını anlatır.

Yılmaz Şehnaz’la evlenip Ferhat doğduktan sonra bu işleri son bir iş yaptıktan sonra bırakmaya karar verdiğini, ama o soygunda polis baskını olduğunu, babasının kimsenin adını vermeyip kendisini feda ettiğini, 30 yıl hapis yattığını ve bu süre içinde onu kimsenin hapishanede ziyaretine gelmediğini anlatır. Ferhat, Cemal’den öğrendiklerine çok şaşırır. Şehnaz’a saplantılı aşık Hüsrev, onun yokluğunda bunalıma girer.

Ferhat İle Şirin 7. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Şirin Bambaşka Biri Oluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler