Ana SayfaDizilerHercai Dizisinin Yeni Bölümü Ne Zaman Yayınlanacak?

İlgili Postlar

Hercai Dizisinin Yeni Bölümü Ne Zaman Yayınlanacak?

Atv ekranlarının sevilen dizilerinden Hercai 27. son bölümüyle geçen hafta ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Miran, anneannesini  alıp konağa getirir ve onu kendisine göstermeyen babaannesinden hesap sorar. Azize Miran’a, Dihşah’ın bile annesiyle görüşmediğini hatta ondan utandığını ve sürekli para istemesinden bıktığını söyler. Reyyan ile Miran artık kendilerine yeni bir başlangıç yapmaya karar verir ve onların yeni hayatlarında şüpheye yer yoktur. Azat ile Elif’in gizlice evlenir. Hercai dizisinin yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?

Cuma Dizileri 2019

Hercai Dizisinin Yeni Bölümü Ne Zaman?

Hercai dizisinin yarı sezon nedeniyle bu hafta yeni bölümü yayınlanmayacak. Dizinin merakla beklenen 28. yeni bölümü 17 Ocak Cuma günü ekranlara gelecek.

HERCAİ 27. SON BÖLÜM ÖZETİ!

Azize, Şükran’ı konağa almak istemez. Onun söylediği yalanlar karşısında Gönül, Elif ve Sultan şaşkınlık yaşar. Gönül, babaannesinin karşısına geçip Miran’ın herkes kadar bu konakta hakkı olduğunu ve o istiyorsa anneannesinin konakta kalması gerektiğini söyler. Azize, yalnız kalır ve kabul etmek zorunda kalır. Reyyan, artık Miran’ın en büyük destekçisi olur ve onun geçmişin bilinmezliğinde savrulmasına izin vermez.

Şükran’ın konağa gelmesinden rahatsız olan Azize, onu kızının da istemediğini ve onun Miran’ın velayetini almakla kızını tehdit edip süre para istediğini anlatır. Ancak buna kimse inanmaz. Miran’ın kafası karışır ama babaannesine inanmak istemez. Azize, iyice köşeye sıkışır ve yeni planlar düşünmeye başlar. Yapacaklarından Elif’in konaktan yurt dışına göndermeye karar verir.

Artık babaannesinin baskılarına dayanamayan Elif yurt dışına gitmeyi kabul etmek zorunda kalır. Reyyan’la Miran, artık gerçek karı koca hayatı yaşamaya başlayıp sabah aynı yatakta uyanmanın mutluluğunu yaşar. İkili çocuk hayali bile kurmaya başlar. Azat, konağa Elif’in elinden tutup girer. Onları gören Miran, öfkesinden deliye döner ve ona hangi sıfatla oraya geldiğini söyler.

Azat’da cebinden çıkardığı evlenme cüzdanını onlara gösterip, Elif’in artık onun resmi karısı olduğunu söyler. Tüm ev halkı duydukları karşısında şok olur. Azize, gözünden bile kıskandığı Elif’in Azat’la evlenmesi karşısında ne yapacak?

Hercai 28. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Aslanbeyler Konağı Yine Karışıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler