Ana SayfaDizilerAzize Dizisinin Yeni Bölümü Ne Zaman Yayınlanacak?

İlgili Postlar

Azize Dizisinin Yeni Bölümü Ne Zaman Yayınlanacak?

Kanal D ekranlarının yeni dizilerinden Azize 6. son bölümüyle geçen hafta ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Azize Kartal’ı, Barbaros’un adamının elinden son anda kurtarmayı başarır. Kartal’la Azize’nin yakınlaşmasını gören Asya, Azize’yi tehdit eder. Azize, Kartal’ın annesi tarafından yemeğe davet edilir. Asya, baş köşeye oturtulan Azize’nin yemeğe katılmasından rahatsız olunca Kartal’ın tepkisiyle karşılaşır. Azize Alpanlar konağını terk etmek isteyince Kartal ona engel olmaya çalışır. Hatta, kendisini öldürüp öyle gitmesini ister. Azize dizisinin yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?

Cumartesi Dizileri 2019

Azize Dizisinin Yeni Bölümü Ne Zaman ?

Azize dizisinin 7. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Final yapması beklenen dizinin yeni bölümünün ne zaman yayınlanacağı konusunda henüz net bir bilgi gelmedi.

AZİZE 6. SON BÖLÜM ÖZETİ!

Azize, Barbaros’un evinde tutulan kardeşini oradan götürmek için Kartal’la oraya gider. Yiğit, Kartal’ın kendisinden af dilemesine rağmen ona güvenmez ve gitmek istemez. O sırada Barbaros’un adamı gelip Kartal’a silah çeker. Kartal, Azize’ye işaret verip adamla boğuşmaya başlar. Adam, Kartal’ın başına silah dayadığı sırada adamın kafasına saksı vurup onu etkisiz hale getirir. Azize, ikinci kez Kartal’ın hayatını kurtarır.

Yiğit, ablasının ailesinin katilleriyle görüştüğü için onunla konuşmuyor. Azize, Yiğit’in yanında kalmaya devam etmek istar ama Barbaros onu, Alpanlar konağına tekrar dönmesi için zorlar. Balkan, babasının göz göre göre ölmesine izin verir. Babasının öldüğünden emin olduktan sonra da onun parmağındaki yüzüğü alıp kendi parmağına takar. Bundan sonra Balkan’ın Alpanlar’ın başına geçmesi daha da kolaylaşır.

Asya, Zeynep’in yanına gidip İskender’in ölüm haberini verir. Ama Zeynep, hiç bir tepki göstermez ve yıllar önce kocasının kendisine yazdığı mektup aklına gelir. Mektupta ise İskender, Zeynep’in ortaya çıkması halinde çocuklarına zarar vereceğini yazmıştır. Artık İskender hayatta olmadığına göre Zeypen, konağa geri döner. Kartal, Azize’yi götürmek için Barbaros’un evine gidiyor. Hatta onu omzuna alıp zorla oradan çıkarır.

Onları yakınlaşırken gören Asya, Azize’nin boğazına silah dayayıp onu tehdit eder. Zeynep, eve gelen Azize’yi sofraya buyur eder. Asya, sofrada Azize’nin ailesi hakkında sorular sorunca Kartal ona büyük tepki gösterir. Azize, intikam için geldiği evde sofraya oturmaktan rahatsız olup evden çıkar. Kartal. onun peşinden gidip önce kendisini vurmasını sonra gitmesini ister.

Azize 7. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Azize’nin Duyguları İntikamının Önüne Mi Geçecek?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler