Ana SayfaDedikoduEzgi Eyüboğlu, Kayınvalidesi Seda Sayan Hakkında İlk Defa Konuştu

İlgili Postlar

Ezgi Eyüboğlu, Kayınvalidesi Seda Sayan Hakkında İlk Defa Konuştu

Ünlü şarkıcı Seda Sayan’ın biricik oğlu Oğulcan Engin ile yaşadığı aşkla magazin gündeminden hiç düşmeyen oyuncu Ezgi Eyüboğlu yaz tatilinden önceki gün döndü. Geçtiğimiz akşam Etiler’de objektiflere  takılan güzel oyuncu gazetecilerin sorularını tüm samimiyetiyle cevapladı. Detayları ise Haberimizde..

Oğulcan Engin’den Sevgilisine Sürpriz Hediye..Oğulcan Engin ile Ezgi Eyüboğlu Yoksa Evleniyor Mu?

Ezgi Eyüboğlu, Kayınvalidesi Seda Sayan Hakkında İlk Defa Konuştu

Seda Sayan ile eski futbolcu Sinan Engin’in biricik oğulları Oğulcan Engin ile Bodrum’da güzel bir tatil yapan Ezgi Eyüboğlu müstakbel kayınvalidesi olacak olan ünlü şarkıcı Seda Sayan’ı da sahnesinde seyretme fırsatını yakalamıştı. Güzel oyuncu ilk kez izlediği söylediği Seda Sayan’a övgüler yağdırdı. İşte Ezgi Eyüboğlu’nun açıklamaları…

Oğulcan Engin Kimdir?

Ezgi Eyüboğlu: “Seda Sayan Müthişti Ve Çok Eğlenceliydi”

Seda Sayan kimdir?

Aşkı Oğulcan Engin ile Bodrum’da güzel bir tatil geçirdiklerini anlatan Ezgi Eyüboğlu; “Güzel bir hafta sonu geçirdik. Seda Hanım’ı ilk kez izledim. Kendisi müthişti ve çok eğlenceliydi” dedi. Ezgi Eyüboğlu, “Oğulcan Bey ile evleneceğiniz doğru mu?” sorusuna  “Şu anda öyle bir şey yok” şeklinde cevap verdi.

Ezgi Eyüboğlu kimdir?

Seda Sayan: ” Maşallah Çok Güzel Ve Tatlısın, Allah Tamamına Erdirsin”

Diğer yandan Ezgi Eyüboğlu, tam arabasına bineceği o sırada ayağı kaydı ve yere düşmekten son anda kurtuldu. Oğlu Oğulcan Engin ve  sevgilisine ‘Hoşgeldin‘ diyen ünlü sanatçı, “Maşallah çok güzel ve tatlısın. Birbirinize çok yakışıyorsunuz. Allah tamamına erdirsin” ifadeleriyle Ezgi Eyüboğlu’na övgüler sarfetmişti.

Oğulcan Engin ve Ezgi Eyüboğlu’nun İlk Aşk Pozlarına Rekor Beğeni 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler