Ana SayfaDedikodu71 Yaşındaki Kadir İnanır: "Linç Edildim"

İlgili Postlar

71 Yaşındaki Kadir İnanır: “Linç Edildim”

Geçen günlerde yüzünde maske olmadan görüntülenen ünlü oyuncu Kadir İnanır, hayranları tarafından resmen linç edildi. Konu hakkında bilgi veren Kadir İnanır “Maske takmaya fırsatım olmadan fotoğraflarım çekildi, yanlış anlaşıldım” dedi. Detayları Haberimizde..

Kadir İnanır’ın sevgilisi Jülide Kural kimdir?

71 Yaşındaki Kadir İnanır: “Linç Edildim”

Yeşilçam sinemasının mihenk taşlarından olan 71 yaşlarındaki ünlü jönlerinden Kadir İnanır, geçtiğimiz gün Sarıyer’deki bir alışveriş merkezinde magazin mensublarıyla ayak üstü sohbet etti. Yakın arkadaşlarıyla yemek yiyen usta sanatçı, geçen günlerdeki maskesiz yakalanmasıyla alakalı da konuştu.

Kadir İnanır kimdir?

Kadir İnanır: “Maske Takmaya Fırsat Bulamadan Linç Edildim”

Sözcü’nün yapmış olduğu özel haberine göre; Evine varmak isterken  arabasını bekleyen Kadir İnanır, tam da o sırada kendisini görüntüleyen magazin gazetecileriyle sohbet etmeyi es geçmedi. Geçen haftalarda yüzünde maske olmadan yakalandığı için sosyal medya üzerinde linç edildiğini ancak toplum sağlığı tedbirlerinee harfiyen uyduğunu belirten Kadir İnanır, “Bir restorandan çıkmıştık, maske elimde kapıdan çıkınca takarım diye düşünüyordum, bir baktım gazeteciler patır patır çekiyor. Takmaya fırsatım olmadı, yanlış anlaşıldım” dedi.

“Bizler Kurallara Uyacağız ki Onlarda Örnek Alsın”

Öncelikle herkes tarafından göz önünde olan sanatçıların bu tedbirlere uyulması hakkında çok daha dikkatli olunması gerektiğinden de bahseden Kadir İnanır, “Bizi insanlar takip ediyor, örnek alıyor. Bizler kurallara uyacağız ki onlarda örnek alsın” ifadelerini kullandı.

Maske takan Kadir İnanır, takipçilerini evden çıkmama konusunda uyardı

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler