Ana SayfaÜnlülerAras Bulut İynemli Çay Teklifi İle Gönülleri Fethetti

İlgili Postlar

Aras Bulut İynemli Çay Teklifi İle Gönülleri Fethetti

Yakışıklı oyuncu Aras Bulut İynemli ile sevgilisi  Bige Önal, Bodrum’da Amanruya Otel’de tatilin keyfini çıkardı. Baş başa geçirecekleri 1 haftalık yaz tatili için gözünün yaşına bakmayan ikili, Bodrum’daki 5 yıldızlı otel Amanruya için ortalama 50 bin lira ödediği öğrenildi. Aras Bulut İynemli Çay Teklifi İle Gönülleri Fethetti, Nasılmı? Detayları Haberimizde..

Aras Bulut İynemli Çay Teklifi İle Gönülleri Fethetti

Başarılı oyuncu Aras Bulut İynemli, başrollerinde rol aldığı dizinin yeni sezon çekimleri öncesinde aşkı Bige Özal ile Bodruma baş başa tatile çıkmıştı. Ünlü ikili Bodrum seçerken, Torba beldesindeki 5 yıldızı olan Amanruya Otel’i tercih etti.

Aras Bulut İynemli Kimdir?

1 haftalık yaz tatili için 7 bin Euro (ortalama 50 bin lira) veren Aras Bulut İynemli ile sevgilisi  Bige Önal, geçtiğimiz gün otelin plajında magazin gazetecilerince görüntülendi.

Aras Bulut İynemli: “İşiniz Zor, Dikkat Edin. Gelin Bir Çay İçelim”

Sevgilisi Bige Önal ile yüzerken kameraları fark eden yakışıklı oyuncu iskeleye çıkıp magazin mensuplarını selamladı.

“Sakın Muhabirlere Kötü Davranmayın”

Aras Bulut İynemli, kayalıklarda çekim yapmak isteyen gazetecilere; “İşiniz zor, dikkat edin. Gelin bir çay içelim” diye hitap etti. Yakışıklı oyuncu, Amanruya oteli çalışanlarının fotoğraf çekmesini engellemek için gazetecilere doğru koştuğunu görünce bir görevliye “Onlar işini yapıyor, sakın onlara kötü davranmayın” dedi.

Ünlü Futbolcu Neymar Aras Bulut İynemli’nin Filmine Övgü Yağdırdı! ‘Çocuk Gibi Ağladım’!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler