Ana SayfaDedikoduDilan Çıtak’ın Babası İbrahim Tatlıses’e Beklenmedik Çıkışı!

İlgili Postlar

Dilan Çıtak’ın Babası İbrahim Tatlıses’e Beklenmedik Çıkışı!

Usta sanatçı İbrahim Tatlıses, daha önceki dönemlerde İzmir Kuşadası’ndan 7 evladınada birer daire hediye edeceğini söylemişti. Fakat Dilan Çıtak, kendisine ev verilmediğini söylemişti, İbrahim Tatlıses bunun üzerine ‘Bize evrak gönderecekti, göndermedi o yüzden evi alamadı’ ifadeleri ile açıklamıştı. Genç şarkıcı Dilan Çıtak Tatlıses, babasının bu ifadelerine ise bakın neler söyledi..İşte Detaylar..

İbrahim Tatlıses’in kızı Dilan Çıtak’ın sevgilisi Levent Dörter, koronavirüs şüphesiyle hastaneye kaldırıldı

Dilan Çıtak’ın Babası İbrahim Tatlıses’e Beklenmedik Çıkışı!

Daha önceki söylevlerinde babası İbrahim Tatlıses’in kendisine Kuşadası’nda bir ev teslim edeceğini, ancak kendisine vaadedilen evin henüz verilmediğini ileten şarkıcı Dilan Çıtak Tatlıses’e, babası usta sanatçıdan jet hızıyla cevap gelmişti.

İbrahim Tatlıses kimdir ?

İbrahim Tatlıses: “Ona İstanbul’da Ev Vereceğim”

Habertürk’ten Tolga Aslan’ın yapmış olduğu özel haberine göre; İbrahim Tatlıses’in “Bize evrak gönderecekti, göndermedi o yüzden evi alamadı. Ona İstanbul’da ev vereceğim” açıklamalarına kızı Dilan Çıtak sert yanıt verdi.

Dilan Çıtak kimdir ?

Dilan Çıtak Tatlıses: “Çocuk Evrakla Yapılmıyor”

Dilan Çıtak Tatlıses; “Ben ev, miras beklemiyorum. Çocuk evrakla yapılmıyor, hislerle yapılıyor, yani gerçekten bir his varsa ortada ‘evrak geç geldi’ denmez. Bu mazeret gibi gelmiyor bana, evrağın geç getirilmesi bir tek bana mı denk gelmiş” şeklinde ifadeler kullandı. Sözlerine devam eden genç şarkıcı ise şöyle devam etti…

“Salak Yerine Konmak Yanlış”

“Ben kalkıp, bir şeylerin peşine düşmedim” diyen Dilan Çıtak, “İnsanın salak yerine konması yanlış, adaletli olmak lazım, babam herkese çok yardımsever bir insandır. Yanındaki yardımcılara kadar verilen ev, ’23 sene sonra barıştım’ denilen çocuğa verilmiyorsa evrak bana suni geldi diyebilirim” dedi..

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler