Ana SayfaDedikoduİbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak'ın sevgilisi Levent Dörter, koronavirüs şüphesiyle hastaneye kaldırıldı

İlgili Postlar

İbrahim Tatlıses’in kızı Dilan Çıtak’ın sevgilisi Levent Dörter, koronavirüs şüphesiyle hastaneye kaldırıldı

Müzik dünyasının ünlü sanatçısı İbrahim Tatlıses’in kızı Dilan Çıtak’ın erkek arkadaşı Levent Dörter, dün akşam koronavirüs şüphesiyle hastaneye kaldırıldı. Durumu hakkında sosyal medya hesabından bilgi veren Dörter ” Lütfen ban bir şey olmaz ‘ demeyin, buluyor bu lanet virüs” diyerek takipçilerini uyarmayı göz ardı etmedi.

İbrahim Tatlıses kimdir ?

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses’in kızı Dilan Çıtak’ın uzun süredir beraber olduğu Levent Dörter koronavirüs şüphesiyle hastaneye kaldırıldı. Levent Dörter, yaşadıklarını sosyal medya hesabından ifade etti. Ünlü müzisyen, Instagram’da yaptığı paylaşımda “Bu akşam Covid-19 (Corona) belirtilerinden sebebiyle Acıbadem Maslak’a yatışım yapıldı. Burada her şey çok iyi, merak edilecek hiçbir şey yok. Sizlerin duasıyla ayağa kalkacağım inşallah” dedi.

“Bana birşey olmaz demeyin “

Levent Dörter , bugün sosyal medya hesabından herkese şu şekilde uyarıda bulundu:”Dünden beri hiç bir telefona bakamadım. Arayan soran, geçmiş olsun dileklerini ileten herkes sağ olun. Ben evden dışarı sadece market için çıktım ya da marketten geleni eve aldım. Lütfen çok dikkatli olun ve kafanızı bile dışarı çıkartmayın. Özellikle naylon torbalara eldivensiz dokunmayın. Sakın ‘bana bir şey olmaz’ demeyin. Buluyor bu lanet virüs”dedi

“Psikolojim iyi değil”

Dilan Çıtak kimdir ?

İbrahim Tatlıses’in kızı Dilan Çıtak ise erkek arkadaşının hastaneye yatırılmasıyla kendisini sarstığını ve sosyal medya hesabından açıklama yaparak psikolojik durumunun iyi olmadığını belirtti. Levent Dörter, kesin test sonuçlarının çıkmasını bekliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler