Ana SayfaDedikoduEsra Erol'un Yardım Çağrısıyla 10 dakikada 500 Bin TL Toplanıldı!

İlgili Postlar

Esra Erol’un Yardım Çağrısıyla 10 dakikada 500 Bin TL Toplanıldı!

Atv ekranlarında program sunuculuğu yapan Esra Erol’dan eğitime tam destek geldi. Türkiye’nin sevilen isimlerinden olan Esra Erol, Türk Kızılayının ‘Kolide Ne Var?’ sosyal sorumluluk projesine destek amacıyla seyircisine çağrıda bulundu. Esra Erol’un Yardım Çağrısıyla 10 dakikada 500 Bin TL Toplanıldı! Detaylar Haberimizde..

Esra Erol’un Yardım Çağrısıyla 10 dakikada 500 Bin TL Toplanıldı!

Türk Kızılayı’nın yürütmüş olduğu  ‘Kolide Ne Var?’ sosyal sorumluluk projesine Esra Erol‘dan  tam destek geldi Atv ekranlarında sunduğu program aracılığı ile seyircilerine çağrıda bulunan  başarılı sunucu 10 dakika içerisinde 50 bin sms toplayarak  500 bin TL değerinde bağış topladı.

Ülkemizin dört bir yanındaki yardıma muhtaç köy okullarında okuyan öğrencilerin eğitim masraflarını birazda olsa hafiflete bilmek açısından  ‘Kolide Ne Var? adı altında başlatılan sosyal sorumluluk projesi ile bin 500 köy okuluna ortalama 300 bin öğrenciye 1 milyon 500 bin adet ürün gönderilmesi hedefleniliyor. Sadece Türkiye genelinde değil dünyanın bir çok yerindeki yardıma muhtaç insanlar için projeler vesilesi ile bağışlar toplayan yardıma muhtaç herkese bir şekilde el uzan Türk Kızılay’ı 150. kuruluş yıl dönümü kapsamında Sevilen sunucumuz Esra Erol ve  Milli Eğitim Bakanlığının da desteğiyle geniş kapsamlı bir yardım projesi başlattı.

Esra Erol Kimdir?

 

Esra Erol’un Yardım Çağrısıyla 10 dakikada 500 Bin TL Bağış Türk Televizyon Tarihine Geçti!

Başlangıç Sloganı  “Kolide sevgi var, kardeşlik var, paylaşmak var, umut var, gelecek var, güzel yarınlar var” olan sosyal sorumluluk projesi canlı yayında başlatıldı. Projeya ilk adım Türk Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık’ın A TV’de yayınlanan Esra Erol‘da programına katılımıyla atıldı Proje başlangıcının yapıldığı Esra Erol’da programını izleyen milyonlarca kişi tarafından kampanyaya destek yağdı.

Projeye destek olmak isteyen 50 bin kişi 500 bin TL bağışta bulunarak Türk televizyon tarihinde bir ilke imza attı. Kampanya Haziran 2019 tarihine kadar devam edecek bu kadar kısa bir zaman diliminde böyle bir bağışı beklemeyen Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık, “150 yıllık köklü bir kuruluş olan Türk Kızılay tarihinde, bu kadar kısa zamanda rekor bağış” diyerek şaşkınlığını dile getirdi.

Bir çok Sponsor firmanın desteği ile hazırlanılacak olan kolilerde içerik olarak öğrenciler için 3 parçadan oluşan mont, bot, kazak, pantolon ile diş fırçası ve diş macunu yer alırken; anne ve baba için de 1’er parça hediye giysi bulunuyor. Hediye kolileri, öğrenciler adına okullara ulaştırılarak okul yönetimlerine teslim edilecek. Sponsorların ve bağışçıların desteği ve okulların ihtiyaç talebi doğrultusunda hedeflenen 1500 okula Haziran 2019’a kadar devam edecek.

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler