Ana SayfaÜnlülerAyşen Gruda'nın Sağlık Durumu Hakkında Kızı ve Doktorundan Açıklama!

İlgili Postlar

Ayşen Gruda’nın Sağlık Durumu Hakkında Kızı ve Doktorundan Açıklama!

Türk tarihinin Sinema ve Tiyatrosu’nun Duayen isimlerinden olan Ayşen Gruda’nın son durumu nasıl? Beklenen açıklama doktorundan geldi!

“Türk tarihinin bilindik Sinema ve Tiyatro oyuncusu olan Ayşen Gruda’nın sağlık durumu ciddiyetini korumaktadır ve tedavisini Derindere Hastanesi’nin Yoğun Bakım Ünitesi’nde devam ettiriyor.

Değerli ünlü sanatçımız Ayşen Gruda’nın genel sağlık durumu pankreas kanserinin son evresinden kaynaklanan sağlık problemleri nedeniyle bütün ciddiyetini korumaya devam ediyor. İç hastalıkları uzmanı Dr. Ergün Kasapoğlu ve Genel Cerrahi Uzmanımız Prof. Dr. Oğuzhan Karatepe kontrolünde gereken tüm müdahele ve destek tedavilerimiz devam ediyor. Süreç hakkında size detaylı bilgi vermeye devam edeceğiz.”

Ayşen Gruda kimdir?

aysen-gruda-saglik-durumu-nasil

 Ayşen Gruda’nın kızı Elvan Gruda;

 ‘Annem Ayşen Gruda ne yazık ki yeniden yoğun bakıma alınmıştır. Son evre pankreas kanseri ve karaciğer metastazı ile karşı karşıyayız. Bu hastalıkla 1 senedir savaşım ediyoruz. Sadece, pankreas kanseri kurnaz bir yapıda olduğundan son evrede kendini belli etti. Fazlaca kıymetli doktorumuz Ergün Kasapoğlu yaşam süresini ve standardını en üst düzeyde tutabilmek için büyük emek sarf etti. Hastane Derindere, tüm imkanlarını seferber ederek son aşama özenli bir bakım yürütmekte. Biz ailesi olarak her an başındayız. Tıbbı açıdan durumu detaylı bir halde doktorları tarafınca açıklanacaktır. Başka hiçbir bilgiye saygınlık etmeyiniz. Enfeksiyon riski olduğundan yoğun bakıma kimse alınamıyor. Sadece biliyoruz ki, tüm sanat dünyası, dostları, sevenleri, tüm Türkiye bizimle. Her insana fazlaca teşekkür ediyoruz.’

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler