Ana SayfaDedikoduErol Köse'ye Cinsel Taciz Davası!

İlgili Postlar

Erol Köse’ye Cinsel Taciz Davası!

Fulden Köse geçtiğimiz ay 2015 senesinde evlendiği eşi Erol Köse’den boşanmak istediğini açıklamıştı. Hakkında çıkan psikolojik ve fiziksel şiddet iddialarına sessiz kalan Erol Köse ile ilgili geçtiğimiz gün bir iddia daha gündeme geldi. Erol Köse’ye cinsel taciz davası açıldı!

Erol Köse Hakkında Çarpıcı İddialar

Fulden Köse artık evliliğinde yaşadığı baskıları daha fazla kaldırmayacağını belirterek Erol Köse’ye boşanma davası açtı. Evliliğinde hem fiziksel, hem de psikolojik şiddet gördüğünü açıklayan Fulden Köse, aynı zamanda ekonomik baskı içerisinde de olduğunu ve eşinin kendisini aldattığını da açıklamıştı.

Erol Köse’ye “10 Milyon TL”lik Tazminat Davası

Uzaklaştırma Kararı Çıktı!

Fulden Köse mahkeme sürecinde yaşadığı çekincelerden dolayı mahkemeden Erol Köse için uzaklaştırma kararı talep etmişti. İncelemeler ve sunulan kanıtlar sonucunda mahkeme o talebi kabul ederek Erol Köse hakkında uzaklaştırma kararı çıkardı. Ancak Köse bu karara uymayarak, yine de Fulden Köse ile yaşadığı eve gitmesi üzerine, Fulden Köse polis çağırması üzerine Erol Köse karakola alındı.

Erol Köse’ye Cinsel Taciz Davası

İddialara göre İstanbul’da okuyan Rus kökenli bir öğrenci, oyuncu olabilmek için Erol Köse’den yardım istedi. Rusça ve İngilizceyi çok iyi konuştuğunu, iyi bir oyuncu olacağını düşünen genç kızın talebine Erol Köse’den olumlu dönüş geldi ve Köse Sevinç T.’yi görüşemeye çağırdı. Okulun sınav döneminde olduğunu ve stresli olduğunu sınavlardan sonra gidebileceğini söyleyen kıza ise Köse’den “Ben seni rahatlatırım. Ruhunu bedenini her yerini rahatlatacağım” yanıtı geldi. Sevin T. bunun ne demek olduğunu sorguladığında ise sözlü cinsel tacizin dozu iyice arttı. Yaşanan olay sonrası Sevinç T. Köse’ye dava açtı. Köse ise sosyal medya hesaplarını dondurarak gözlerden uzaklaştı…

Erol Köse Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler