Ana SayfaÜnlülerEntübe Olan Burak Sergen'in Son Durumunu Nişanlısı Anlattı...

İlgili Postlar

Entübe Olan Burak Sergen’in Son Durumunu Nişanlısı Anlattı…

Usta oyuncu Burak Sergen’in nişanlısı Nihan Ünsal, ünlü sanatçının sağlık durumu hakkında son bilgiler paylaştı. Hala yoğun bakımda entübe olan Burak Sergen’de gelişme varmı? İşte Detaylar…

Sadakatsiz Dizisi Seti Durdu! Gözler Burak Sergen’in Durumuna Çevrildi!

Burak Sergen’in Son Durumunu Nişanlısı Anlattı…

Sadakatsiz adlı televizyon dizisinin başrol oyuncularından olan usta oyuncu Burak Sergen, yaklaşık 3 hafta önce 11 Nisan Pazartesi günü yaşadığı evde fenalaşması üzerine apar topar hastaneye kaldırılmıştı. Yakalandığı Covid-19 a bağlı akciğer enfeksiyonu ile solunumyolları sorunu oluştuğu yaşadığı belirlenen  usta oyuncunun entübe olduğu haberi magazin camiasını üzüntüye boğmuştu.

“Daha İyi Solunuma Ulaşabilmesi Adına Entübe Edilmiştir”

Burak Sergen’in eski eşi olan Işıl Sergen, “Hastaneden son aldığımız bilgi doğrultusunda Burak, bilinci açıkken kendisinin de bilgilendirilmesi sonucunda daha iyi solunuma ulaşabilmesi adına entübe edilmiştir” ifadelerini kullanmıştı.

Burak Sergen’den Kötü Haber!

“En Yakın Zamanda Aramıza Döneceğine İnanıyorum”

Oyuncu Burak Sergen’in nişanlısı olan Nihan Ünsal, ünlü sanatçının bugünki son sağlık durumuyla ilgili sosyal medya sayfasından açıklama yaptı.

Nihan Ünsal şu ifadelere yer verdi; 

“Burak’ın durumunda değişiklik yok. Hala yoğun bakımda entübe durumunda. Büyük bir umutla doktorlardan gelecek iyi bir haberi bekliyoruz. Burak’ın en yakın zamanda aramıza döneceğine inanıyorum” dedi.

Burak Sergen Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler