Ana SayfaÜnlülerDemet Akalın Ne Ameliyatı Oldu...

İlgili Postlar

Demet Akalın Ne Ameliyatı Oldu…

Uzun bir süredir göğsündeki ağrıları ile yaşamak zorunda kalan ünlü popçu Demet Akalın, dün ameliyat geçirdi. Ağır diliyle her daim yaptığı açıklamalarla gündemden düşmeyen Demet Akalın, dört saatlik süren bir ameliyat sonrasında sosyal medya hesabından sağlık durumunu paylaştı. İşte Detaylar…

Demet Akalın Hadise-Ebru Güneş Geriliminde Tarafını Belli Etti

Demet Akalın Ne Ameliyatı Oldu…

Geçtiğimiz günlerde, “Kimse ‘param yok’ demesin. Vallahi herkesin Bodrum’da evi var” ifadeleriyle tepki oklarını üzerine çeken şarkıcı Demet Akalın, bu defa ameliyat masasına yatarak haber oldu.

Ebru Şallı’dan Demet Akalın’a Sert Gönderme

Popun Yıldızının 4 Saatlik Ameliyatı!…

Son dönemlerde göğsünde oluşan sancılardan dertli olan Akalın, 4 saatlik bir operasyon geçirdiğini takipçilerine duyururken şu ifadeleri kullandı…

“Evde Oturanları Asla Kastetmedim”

Pandemi önelemi sebebiyle 17 günlük kapanma dönemi öncesinde, tatil beldelerine koşan insanlarla ilgili “Kimse ‘param yok’ demesin. Vallahi herkesin Bodrum’da evi var” ifadelerini kullanmıştı.

49 yaşlarındaki sanatçı, eleştirilerin ardından özür dileyerek “Hepimiz gibi ben de o kalabalık Bodrum trafiğine sinirlenip söyledim lafı! Evde oturanları asla kastetmedim ama kuliste konuşur gibi konuşmuşum, çok özür” şeklinde açıkladı.

“4 Saatlik Bir Ameliyat Geçirdim”

Ameliyat olduğunu takipçilerine duyuran Demet Akalın paylaştığı  son fotoğrafa, “Dün 4 saatlik bir ameliyat geçirdim. Göğüs ağrılarından kurtaran Aylin hocama teşekkürler” notunu yazarken ünlü popçunun hayranları ise “Geçmiş olsun” dilekleri içeren mesajlar kullandılar.

Demet Akalın kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler