Ana SayfaÜnlülerTuba Ünsal Çektiği Hastalığını Anlattı: "Öldürmüyor Süründürüyor"

İlgili Postlar

Tuba Ünsal Çektiği Hastalığını Anlattı: “Öldürmüyor Süründürüyor”

Avusturya’da bulunan bir detoks merkezine gitmek üzere yola çıkmışken uçağı kaçırdığından İstanbul’da kalmak zorunda kalan oyuncu Tuba Ünsal, Avusturya’ da olan kliniğe hastalığı dolayısıyla tedavi olmak için gideceğini anlatarak ilk defa hastalığı hakkında bilgi verdi. Uzun zamandır Geçirgen bağırsak sendromu Hastalığıyla uğratığını söyleyen Tuba Ünsal, “Öldürmüyor ama süründürüyor” dedi. İşte Detaylar…

Tuba Ünsal’a Şiddet Nedeniyle Açılan Dava Sonuçlandı

Tuba Ünsal Çektiği Hastalığını Anlattı: “Öldürmüyor Süründürüyor”

Nişantaşı’nda bir kitapçıya girerek çocukları için 26 adet kitap seçen güzel oyuncu Tuba Ünsal, magazin gazetecileri ile ayaküstü sohbet etti. Geçtiğimiz günlerde hastalığı için Avusturya’da bulunan bir detoks merkezine uçağını kaçırdığı için gidemeyen şimdiye dek kimsenin bilmediği hastalığını anlattı.

Tuba Ünsal: “Öldürmüyor Ama Süründürüyor”

Ünlü oyuncu Neslihan Atagül gibi ‘Geçirgen Bağırsak Sendromu’ na kendisininde yakalandığını ve merkeze gitmeyi planladığını fakat uçağını kaçırdığını anlatan Tuba Ünsal, “Sağlık merkezine gidiyordum, rahatsızlığım var onunla ilgili, gidemedim ‘Bunda da hayır vardır’ dedim. Bir hafta içinde ya uçak kaçırdım, ya korona çıktı alacağım merkezde ya pasaportum gelmedi. Benim geçirgen bağırsak sendromu rahatsızlığım var, belli dönemlerde diyet ve sağlıklı beslenmem gerekiyor. Öldürmüyor ama süründürüyor” dedi.

Neslihan Atagül İle Aynı Hastalığa Yakalandı…

Başarılı oyuncu Neslihan Atagül’ün de tıpkı kendisi gibi aynı rahatsızlıkla mücadele ettiği öğrenilmişti. Hatta Neslihan Atagül, sağlık durumunun fenalaşması sonucunda başrollerinde yer aldığı Sefirin Kızı adlı dizisinden de ayrılmak zorunda kalmıştı.

Tuba Ünsal Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler