Ana SayfaDedikoduTuba Ünsal'a Şiddet Nedeniyle Açılan Dava Sonuçlandı

İlgili Postlar

Tuba Ünsal’a Şiddet Nedeniyle Açılan Dava Sonuçlandı

Eski eşi Caner Karaloğlu’nun kendisini Tuba Ünsal ile aldattığını iddia edip ardından bir restoranda Ünsal tarafından saldırıya uğradığını söyleyen İspanyol model Elisabeth Mas Vall, davasında yeni bir gelişme yaşandı. Tuba Ünsal’a şiddet nedeniyle açılan dava sonuçlandı. İşte detaylar;

Çamur At İzi Kalsın!

Olaylar karşısında açıklama yapan Tuba Ünsal söz konusu iddiaların gerçek olmadığını açıkladı. Uzaklaştırma kararının bir yalan olduğunu vurgulayan Ünsal E-Devlet’te böyle bir karar olmadığının altını çizerek şiddet görenin kendisi olduğunu dile getirdi. Tarabya’da karşılaştıklarına Elisabeth Mas Vall’ın kendisinin boğazına sarıldığını açıklayan Ünsal, kurtulmak için refleks olarak ittirdiğini açıkladı. Saldırıya dair elinde görüntülerinde olduğunu söyleyen Ünsal “Çamur at, izi kalsın olayı. Aslında tam olarak kadın şiddeti budur.” açıklamasında bulundu.

Tuba Ünsal ‘Her Şey Tepetaklak Oldu’

Tuba Ünsal ve Elisabeth Mas Vall Arasındaki Kavga Büyüyor!

Yargıya taşınan olayla ilgili dün Elisabeth Mas Vall’ın avukatı Zeynep Hatemi’den çarpıcı açıklamalar geldi. Şiddetin ört pas edilmeye çalışıldığını dile getiren Hatemi, Ünsal’ın söz konusu şiddetle ilgili darp raporunu olaydan günler sonra aldığını açıkladı. Mas Vall’ın anneliğinin hedef alındığını dile getiren Hatemi, Ünsal’ın hukuka aykırı davranışlarını meşru bir hale getirme çabasında olduğunu dile getirerek Karaloğlu’nun Mas Vall’a karşı hukuki olarak sadakat yükümlülüğünün devam ettiğini belirten açıklamalarda bulundu. Davadan geri çekilmeyeceklerini açıklayan Hatemi, Mas Vall’ın kızının en iyi şekilde bakılması içinde ellerinden geleceklerini yapacaklarını belirtti.

Tuba Ünsal’a Şiddet Nedeniyle Açılan Dava Sonuçlandı

İspanyol model Elisabeth Mas Vall’ı karşılaştıkları mekanda darp ettiği iddia edilen ünlü oyuncu Tuba Ünsal hakkında açılan davanın İstanbul 17. Asliye Ceza Mahkemesi‘nde görülen karar duruşmasına taraflar katılmadı. Müştekinin şikayetinden vazgeçtiği, sanık Tuba Ünsal’ın da bu durumu kabul ettiğine dair mahkemeye dilekçe sunduğu belirtildi. Duruşma savcısı da davanın düşürülmesini talep etti. Mahkeme de Elisabeth Mas Vall’ın şikayetinden vazgeçmesi üzerine davanın düşürülmesine karar verdi.

Tuğba Ünsal Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler