Ana SayfaÜnlülerHazal Kaya Koronavirüs'e Yakalandı!

İlgili Postlar

Hazal Kaya Koronavirüs’e Yakalandı!

Koronavirüs vakalarında günlerdir hızlı bir artış gözlenirken ünlü isimlerden de art arda kötü haberler gelmeye başladı. Son olarak PERA Palas adlı dijital dizide yer alan ünlü oyuncu Hazal Kaya, koronavirüse yakalandı. Hazal Kaya’nın sağlık durumu nasıl?

Diziye Ara Verildi

Hafızalara kazınan birçok dizi ve film projesinde yer alan ünlü oyuncu Hazal Kaya, hayranlarının karşısına son olarak PERA Palas adlı dijital dizi ile çıkmıştı. Ünlü oyuncunun talihsiz bir şekilde koronavirüse yakalanmasının ardından sete 5 günlüğüne ara verildiği açıklandı.

Hazal Kaya ‘dan Sert Tepki

Hazal Kaya Koronavirüs’e Yakalandı!

Yakın zamanda çekimlerine başlanan dizi ile hayranlarını heyecanlandıran ünlü oyuncunun koronavirüs testi pozitif çıktı. Kaya’nın başrol olarak oynadığı dizi, çekimlere 5 gün ara verirken başarılı oyuncunun hastalığı hafif bir şekilde geçirdiği öğrenildi. Hazal Kaya’nın sağlık durumunun nasıl olduğu ise bilinmiyor.

Sevenleri Merakta

Hazal Kaya‘nın koronavirüs test sonucun pozitif çıktığının öğrenilmesi herkesi meraklandırdı. Sağlık durumu hakkında henüz ne yapım şirketinden, ne eşinden, ne de kendisinden bir açıklama gelmemesi üzerine gözler dört gözle ünlü oyuncu tarafından yapılacak açıklamaya çevrildi.

Hazal Kaya kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler