Ana SayfaDedikoduEbru Şallı'dan Demet Akalın'a Sert Gönderme

İlgili Postlar

Ebru Şallı’dan Demet Akalın’a Sert Gönderme

Ebru Şallı’dan Demet Akalın’a sert gönderme! Sosyal medyayı aktif kullanan isimler arasında olan Demet Akalın kızını sürekli TikTok’ta paylaşmasıyla tepkileri üzerine çekmişti. Bu konuya bir tepki de ünlü manken Ebru Şallı’dan geldi. İşte Ebru Şallı’nın o sözleri;

Ebru Şallı Nişantaşı’nda Görüntülendi

Ebru Şallı, önceki gün Nişantaşı’nda bulunan bir klinikten çıkarken görüntülendi. Bağışıklık sistemini güçlendirmek için ilaç takviyesi aldığını söyleyen Ebru Şallı, pilates ve spor dışında doktor kontrolünde damardan ilaç alınması gerektiğini ifade etti.

Ebru Şallı ‘dan Samimi İtiraflar

“Çocukların Yeri TikTok Değil”

Bir magazin kanalının haberine göre Şarkıcı Demet Akalın, geçtiğimiz günlerde 7 yaşındaki kızı Hira’nın TikToker’lara 7 bin TL kaptırdığını açıklamıştı. Akalın’ın yaşadığı bu olayın hatırlatıldığı Ebru Şallı, “Çocukların yeri TikTok değil!” dedi.

Ebru Şallı kimdir?

Ebru Şallı tepkisini “Çocuklarıma TikTok ve diğer sosyal medya uygulamaları konusunda izin vermiyorum. Zaten onların ilgi alanı değil. Oğlumun Instagram’ı yok. Çok şükür kitap okuyabilen, spor yapan, bir çocuk yetiştirdim. Sosyal medyada hepimiz varız ama çocukların çok küçük yaşlarda TikTok’larda danslar falan bana biraz fazla ve aşırı geliyor. Anne babalara şunu önerebilirim. Daha çok spora, kitaba yönlendirsinler. Malum okullar tatil evde okul ortamı yaşatabilirler. Çocuklara çocukluğunu yaşatmalıyız. Çocukların yeri TikTok değil. Yeni nesil bunlardan etkileniyor ama anne babalar bunu göstermezse etkilenmezler.” sözleriyle dile getirdi.

Ebru Şallı, muhabirlerin “Demet hanım biraz daha dikkatli olsun diyebilir miyiz?” sözüne ‘Tabii’ şeklinde karşılık verdi.

EBRU markası ile internet üzerinden satış yapan Ebru Şallı, işlerinin iyi olup olmadığının sorulması üzerine “Pandeminden dolayı iyi olan bir sektör yok. Market alışveriş dışında… Ben kendi markam olarak online alışverişte iyiyim. AVM’lere eskisi kadar gidilmiyor.” dedi.

Demet Akalın Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler