Ana SayfaDedikoduİlker Kaleli ve Sıla Aşk Mı Yaşıyor?

İlgili Postlar

İlker Kaleli ve Sıla Aşk Mı Yaşıyor?

Geçtiğimiz aylarda eşi Hazar Armani ile yollarını ayıran ünlü şarkıcı Sıla’nın yeni bir aşka yelken açtığı iddia ediliyor. Sıla’nın başarılı oyuncu İlker Kaleli ile aşk yaşamaya başladığı söyleniyor? Peki İlker Kaleli ve Sıla aşk mı yaşıyor? İşte detaylar;

Sıla ve Hazer Amani’den Boşanma Açıklaması

İddialar karşısında sessiz kalmayan çift boşanacaklarını “Evliliğimiz hakkında bir süredir çıkan haberlere istinaden bu açıklamayı yapma gereği duyduk. Boşanma kararı aldığımız doğrudur. Bu kararın, yansıtılan haberlerle ilintisi olmadığı gibi, dostluğumuzun kıymeti bakidir.”

“Sağlığın, sıhhatin her şeyden önemli olduğunu bir kez daha epey kuvvetli anladığımız şu dönemde bu “haber”in bir detay olduğunu düşünüyoruz. Yine de bunu açık yüreklilik ve içtenlikle birinci ağızlardan duymanızı arzu ettik.” sözleriyle açıklamışlardı.

Sıla ve Yalın’dan Yılbaşı Konseri

Hazer Amani Yeni Dövmesiyle Sıla’ya Mesaj Mı Veriyor?

Hazer Amani‘nin ardından bir yeni dövme daha geldi. Hazer Amani’nin dövmelerinde yazanların Sıla’ya bir mesaj niteliğinde olduğu düşünülüyor. Yeni manidar bir dövme yaptıran Amani “Baktım sana kızgın değilim. Kırgın değilim. Dargın değilim. Kısacası artık ben sana hiçbir şey değilim” dizelerini koluna taşıdı.

Sıla kimdir?

İlker Kaleli ve Sıla Aşk Mı Yaşıyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler