Ana SayfaÜnlülerKerem Bursin'e Tepkiler Çığ Gibi Büyüyor!

İlgili Postlar

Kerem Bursin’e Tepkiler Çığ Gibi Büyüyor!

Hande Erçel ile birlikte yaptığı canlı yayında maske takmayanlara salak diyen Kerem Bürsin’e karşı sosyal medyada “Haddinibilkerembürsin” etiketi açıldı. Kerem Bursin’e tepkiler çığ gibi büyüyor!

Kerem Bursin Hande Erçel’e Övgü Yağdırdı

FOX TV ekranlarından yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisinin Serkan’ı Kerem Bürsin, başrol arkadaşı Hande Erçel’i karavanda makyajı yapıldığı sırada kayda aldı.

O anları sosyal medya hesabı Instagram’dan paylaşan Kerem Bürsin’in videoda, Hande Erçel’e “Pişt, çok mu güzelsin sen ya, çok mu güzelsin ya, amanım” diyerek iltifatta bulundu. Erçel’le birbirlerine hayranları tarafından sık sık yakıştırılan ve haklarında aşk dedikoduları çıkan Bürsin, paylaşımına “Evet biliyorum AMANIM diye bir kelime yok… Ama bazen kelimeler uydurmak durumunda kalıyor insan” notunu da düştü.

Kerem Bursin Kimdir?

Mekanı Terk Etti

Konuşma sonrası ödül alan ve salondan dışarı çıkmakta olan Kerem Bürsin beklemediği bir tepki ile karşılaştı. Gecenin sunucusu Bay J, “Kerem Bey zor şartlarda çalışıyor. Gözleriniz dolacak ama geçen yıl bölüm başı 120 bin TL alarak çalışmaya devam etti” şeklinde konuştu. Bay J’nin bu sözleri tepkilere neden olurken salondan apar topar çıkan Kerem Bürsin, sessizliğini korudu. Olaylar karşısında şaşkınlığını gizlemeye çalışan ünlü oyuncu bulunduğu mekanı terk etti.

Kerem Bürsin ‘i Sosyal Medyanın Diline Düşüren Sözü…

Kerem Bursin’e Tepkiler Çığ Gibi Büyüyor!

FOX TV ekranlarında yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisinde başrol oynayan Hande Erçel ve Kerem Bürsin, Instagram üzerinden canlı yayın yaparak takipçilerinden gelen sorulara yanıt verdi. Maske takmayanlara hakaret eden Bürsin, kısa sürede Twitter’da gündem oldu.

Canlı yayın sırasında gerilen Kerem Bürsin “mesela bu kafelere gidiyorsunuz ya maskelerinizi de çıkarıyorsunuz. Affedersiniz ama siz salaksınız. Ailelerinizi insanları bir düşünün” dedi. Bürsin’in sözlerini duyunca şoke olan Hande Erçel’in şaşkınlığı ise suratına yansıdı.

“Haddinibilkerembürsin” etiketiyle Twitter’da gündem olan oyuncuya binlerce tepki yağıyor. Oyuncu için “Biraz üslubuna dikkat et” ve “Böyle insanlar neden ünlü” yorumu yapıldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler