Ana SayfaDedikoduBarış Murat Yağcı'dan Cemal Can Canseven'e Şok Sözler...

İlgili Postlar

Barış Murat Yağcı’dan Cemal Can Canseven’e Şok Sözler…

Best Model seçildikten sonra oyunculuk ve modellik yapan sonrasında da Survivor bittikten sonra da kitap ve şarkı çıkaran ünlü model Barış Murat Yağcı, kitabında kaleme aldığı ifadelerle Magazin Haberleri ‘ne bomba gibi düştü. Ünlü oyuncunun “Her Şeye Rağmen” isimli kitabında Survivor şampiyonu Cemal Can’ı kastederek kılıcını çekti. İşte çarpıcı Detaylar Haberimizde…

Barış Murat Yağcı ve Nisa Bölükbaşı Takipçilerinin İçine Su Serpti

Barış Murat Yağcı’dan Cemal Can Canseven’e Şok Sözler…

Oyuncu ve model Barış Murat Yağcı, Survivor 2020 mücadelesinde ikinciliği kazanmış ve Yarışmadan hemen sonra da diğer yarışmacı Nisa Bölükbaşı ile birlikte olarak Barış uzun süredir gündemden düşmüyordu.

“Kazanan Kişinin ‘Survivor’ Olduğunu Düşünmüyorum”

Geçtiğimiz haftalarda “Her Şeye Rağmen” isimli kitabını çıkaran ünlü oyuncu  Cemal Can Canseven’i kastederek “Kazanan kişinin ‘survivor’ olduğunu hiçbir zaman düşünmedim” şeklindeki ifadeleriyle herkesi şoka uğrattı.

“Bir Kere Bile Potaya Girmedi.”

Hürriyet haber’e verdiği son röportajında kitabındaki o ifade ile ne demek istediği kendisine soru olarak yöneltilen Barış Murat Yağcı; “Bir kere bile potaya girmedi. Benim kaç kere ismim çıktı. Halk sayesinde dokuz kez SMS birincisiydim. Gerçek bir ‘survivor’ değil ki……”

“Bazı Şeyler İlginç Geliyor”

……Çocuğu seviyorum ama benim omzumda kapsül parçalı, iki kırığım varken bununla ilgili ağlamıyordum. Ama o, omzunu parkurda bir yere sürtüyor ve ağlıyordu. Bazı şeyler ilginç geliyor” şeklinde açıkladı.

Ünlü oyuncu, Survivor ‘da Cemal Can Canseven’in peşinden ikinci seçilmişti. Barış Murat Yağcı ile Cemal Can Canseven ‘in uzun bir süredir dargın oldukları da dedikodular arasında geliyor…

Cemal Can Canseven Survivor All Star’da Olacak Mı?

“Sakatlık Sonrasınra Performansım Düştü”

Ünlü oyuncu, “O zaman sen neden ‘survivor’ olamadın?” şeklindeki soruya ise  “Son bir buçuk ay bireyselliğe geçtiğimizde omzum artık bitik durumdaydı. Yoksa ilk dört aylık performansım yarışma tarihindeki en iyi rekordu. Beşinci ayda sakatlık yaşadıktan sonra performansım düştü” cevabını verdi.

Barış Murat Yağcı kimdir?

Cemal Can Canseven Kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler