Ana SayfaÜnlülerSon Dakika... Hakan Altun'dan İlk Açıklama Geldi...

İlgili Postlar

Son Dakika… Hakan Altun’dan İlk Açıklama Geldi…

Pazartesi günleri Kanal D ‘de ‘Şarkılar Bizi Söyler’ adlı müzik programının çekimi sırasında damar tıkanıklığı sebebiyle acilen hastaneye alınan ve tedavi altında olan usta sanatçı Hakan Altun, geçtiğimiz gün hastaneden taburcu oldu. Yakışıklı sanatçı, hayranlarına sağlık durumuyla alakalı bilgiler paylaştı. İşte Detaylar ve İşte Hakan Altun’un açıklamaları…

Hakan Altun’un Durumu Hakkında Flaş Gelişme!

Son Dakika… Hakan Altun’dan İlk Açıklama Geldi…

Yakışıklı şarkıcı geçtiğimiz ay 21 Nisan ‘da kendini iyi hissetmediği için yakın arkadaşları tarafından birden bire hastaneye kaldırılmıştı. Gerirdiği beyin kanaması riskiyle tedavi altına alınan usta sanatçı, yinede tedbir amaçlı bir süreliğinede olsa yoğun bakımda olan Hakan Altun, yapılan son kontrollerinin sonrasında 3 gün evvel hastaneden taburcu edildi.

48 yaşlarındaki usta şarkıcı, sosyal medya sayfasından yayınladığı bir açıklamayla sağlık durumuyla ilgili bilgiler verdi.

” Türk Halkına Teşekkürlerimi Sunarım…”

Sanatçı Hakan Altun yayınladığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

“Herkese merhabalar… 21 Nisan Çarşamba akşamı beyin damarlarımdan birinde oluşan tıkanıklık sebebiyle kaldırıldığım hastaneden şükürler olsun ki sağlıkla taburcu oldum. Bu süreçte bizi merak edip, arayan tüm dostlarıma, arkadaşlarıma, sevenlerimize ve dualarını esirgemeyen Türk halkına teşekkürlerimi sunarım…”

“Allah Sağlık Çalışanlarını Hiçbir Zaman Başımızdan Eksik Etmesin”

…….Tüm hastane çalışanları ve personeline ilgileri, güler yüzleri ve enerjilerine sonsuz teşekkürler ederim. Allah sağlık çalışanlarını hiçbir zaman başımızdan eksik etmesin inşallah. Uzun bir süre daha dinlenmem gerekecek. Sağlıklı günlerde kavuşmak dileğiyle. Sevgi ve saygıyla kucaklıyorum hepinizi.”

‘Şarkılar Bizi Söyler’ O’ nsuz Olacak…

Usta sanatçı, yaklaşık 2 aydır, Sibel Can ile Hüsnü Şenlendirici’yle beraber  sunuculuğunu gerçekleştirdiği ‘Şarkılar Bizi Söyler’ adlı programında artık yer alamayacak.

Kanal D kanalında izlenilen ‘Şarkılar Bizi Söyler’ isimli programın kalan son 4 bölümü Hakan Altun’suz çekimleri yapılacak. Usta sanatçının ‘Şarkılar Bizi Söyler’in önümüzdeki sezonunda olup olmayacağı ise doktorunun kararı olacak.

Hakan Altun kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler