Ana SayfaDizilerEngin Akyürek artık bir dünya starı!

İlgili Postlar

Engin Akyürek artık bir dünya starı!

Türk dizilerinin dünyanın pek çok yerinde gösterilmeye popüler olmaya başladığını artık hepimiz biliyoruz. Bir kaç sezon önce bizleri ekran başına kitleyen diziler dünyanın çeşitli yerlerinde ciddi bir izleyici kitlesine sahip. Dünyanın pek çok ülkesinde gösterilen popüler dizilerden biri olan Kara Para Aşk dizisiyle büyük bir hayran kitlesine sahip olan Engin Akyürek, son dönemde Latin Amerika’nın en sevilen isimlerinden bir tanesi. Engin Akyürek artık bir dünya starı!

Engin Akyürek artık bir dünya starı!

Bergüzar Korel ve Engin Akyürek başrol paylaşacak

Engin Akyürek, son dönemde diziler sayesinde yakaladığı şöhreti sayesinde ilgi odağı olmuş durumda ve bu kez yeni filmiyle vitrine çıkmaya hazırlanıyor. Engin Akyürek önümüzdeki ay içerisinde Latin Amerika’daki hayranlarıyla buluşmaya gidiyor…

Engin Akyürek kimdir?

Engin Akyürek Neden Latin Amerika’ya Gidiyor?

Inter Medya ve Tondero Distribución’ın Türk filmlerinin Latin Amerika’daki sinemalarda da yer alması için geçtiğimiz ocak ayında imzaladıkları anlaşma olumlu sonuçları gelmeye başlıyor. Engin Akyürek’in ve Hilal Altınbilek’in başrollerin yer aldığı, Çağan Irmak’ın yönetmenliğini yaptığı Çocuklar Sana Emanet, 9 Ağustos’ta Latin Amerika sinemalarında “Kerem, hasta la eternidad” ismiyle vizyondaki yerini alacak.

Bestemsu Özdemir Engin Akyürek’e Mi Aşık? Dedikodu Kazanı Kaynıyor

Engin Akyürek Ne Zaman Latin Amerika’ya Gidecek?

Inter Medya ve Tondero Distribución antlaşması ile birlikte yerel kanalların da iş birliğiyle Engün Akyürek’i Latin Amerika’ya götürüyor. “Fatmagül’ün Suçu Ne?” ve “Kara Para Aşk” dizileri ile birlikte Latin Amerika’da oldukça popüler bir isim olan Engin Akyürek, filmin vizyona gireceği 9 Ağustos’ta Peru’nun Latina kanalında yayınlanan kanalın en popüler şovlarına konuk olacak.

Ünlü aktöe daha sonra 12 Ağustos’ta Şili’nin Mega kanalına konuk olacak ve sonrasında 15 Ağustos’ta da Arjantin’de yayınlanan popüler programlardan birinde yer alacak. Peru merkezli Tondero Distribución geçtiğimiz hafta filmin bölgeye özel hazırlanan fragmanını yayınladı.

Engin Akyürek’in Çılgın Hayranı Kıtaları Aştı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler