Ana SayfaÜnlülerEce Seçkin paylaştı! Böyle evlenme teklifi görülmedi!

İlgili Postlar

Ece Seçkin paylaştı! Böyle evlenme teklifi görülmedi!

Şarkıcı Ece Seçkin inanılmaz bir evlenme teklifi aldı! Uzun süredir aşk yaşadığı sevgilisi Çağrı Terletmez’den sıra dışı bir evlilik teklifi alan güzel şarkıcı, ‘Dünyanın en çılgın evlenme tekliflerinden biriydi…‘ notuyla paylaştığı bu mutlu anlarının videosunu, sosyal medya hesabından paylaştı. Bu ilginç evlilik teklifine, ünlü şarkıcının takipçileri beğeni ve yorumlar yağdırdı.

Ece Seçkin kimdir?

Ünlü popçu Ece Seçkin, aldığı çılgın evlilik teklifini bu akşam saatlerinde Instagram hesabından duyurdu. Pilot olan sevgilisi Çağrı Terletmez; Güney Afrika’nın bir köyünde, kızıl derili kabilesi eşliğinde, güzel şarkıcıya sıra dışı bir evlilik teklifi merasimi düzenledi.

Ece Seçkin boyuyla dalga geçen takipçisine ayar verdi!

Evlilik teklifinin videosunu takipçileriyle paylaşan şarkıcı, hayranlarından büyük beğeni aldı. Paylaştığı videoya bir de not düşen Seçkin, tabii ki de “Evet” dedi!

“Sanıyorum ki dünyanın en çılgın evlenme tekliflerinden biriydi bu ve ayaklarımın yerle temasını altüst etti… Sonsuzluğa gitmesini hayal ettiğim tereddütsüz bir “evet” çıktı ağzımdan !  Bütün bu sürpriz ve yaşadığım heyecan sanki rüya gibiydi…Ne hissettiğimi anlatmama bence gerek yok , gözlerimden belli olmuş zaten…Ve tekrar Seninle çıktığımız bu yolculuğa Gerçek aşka Saf sevgiye  Ve sana… 1 an bile düşünmeden EVET !

İşte, o ilginç evlilik teklifi

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler