Ana SayfaÜnlülerBergüzar Korel ve Engin Akyürek başrol paylaşacak

İlgili Postlar

Bergüzar Korel ve Engin Akyürek başrol paylaşacak

En son Vatanım Sensin dizisinde Halit Ergenç ile başrol paylaşan başarılı oyuncu yeni projeye hazırlanıyor. Bergüzar Korel ve Engin Akyürek başrol paylaşacak.

Vatanım Sensin adlı dizide eşi Halit Ergenç ile çok iyi bir uyum yakalayarak izleyenleri diziye çeken Bergüzar Korel, dizinin final yapması ile birlikte gelen projeleri değerlendirdi. Özellikle dizi sonrasında saçlarını çok kısa kestirerek dikkat çeken fakat konuyla ilgili herhangi bir ipucu vermeyen Bergüzar Korel’in yeni proje için hazırlandığı ortaya çıktı.

Bergüzar Korel ile Kenan İmirzalıoğlu aynı projede mi yer alacak?

Bergüzar Korel ve Engin Akyürek birlikte oynayacak

Ali Bilgin’in tarafından uyarlanan yeni bir sinema filminde oynayacağı öğrenilen Bergüzar Korel’in sinema filmindeki partneri ise Engin Akyürek olacak. Geçtiğimiz sezonda ekranların en çok sevilen ve aynı zamanda konuşulan dizilerinden birisi olan Ufak Tefek Cinayetler’in yönetimi olan Ali Bilgin, aradan yararlanarak yeni bir film projesine geçiş yaptı.

Bestemsu Özdemir Engin Akyürek’e Mi Aşık? Dedikodu Kazanı Kaynıyor!

Çekilecek filmin adının Başka İhtimal olduğu öğrenilirken uzun zamandan beri hayranların birlikte görmek istediği Bergüzar Korel ve Engin Akyürek için de fırsat doğmuş oldu.iki ismin nasıl bir performans sergileyeceği merak edilirken şu an için film ile ilgili detaylar paylaşılmadı. Fakat önümüzdeki günlerde iki oyuncunun birlikte rol alıp almayacağına dair durumun netlik kazanması bekleniyor.

Bergüzar Korel kimdir?

Engin Akyürek kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler