Ana SayfaKimdirEmine Ada Sezer Kimdir?

İlgili Postlar

Emine Ada Sezer Kimdir?

Emine Ada Sezer Kimdir? Emine Ada Sezer Kaç Yaşında? Emine Ada Sezer Ne Zaman Doğdu? Emine Ada Sezer Nerede Doğdu? Emine Ada Sezer Aslen Nereli? Emine Ada Sezer Hangi Burç? ‘Evlilik Hakkında Her Şey’ adlı yeni dizi için kamera karşısına geçmek için sabırsızlanan çocuk oyuncu Emine Ada Sezer hakkında herşey Kimdir yazımızda. İşte Emine Ada Sezer…

Emine Ada Sezer Kaç Yaşında? Emine Ada Sezer Ne Zaman Doğdu? Emine Ada Sezer Nerede Doğdu?

1 Ocak 2014 yılında İstanbul’ da dünyaya gelen Emine Ada Sezer, 7 yaşındadır.

Emine Ada Sezer Aslen Nereli? Emine Ada Sezer Hangi Burç?

Aslen İstanbullu olarak bilinen Emine Ada Sezer, Oğlak burcudur.

Emine Ada Sezer Kimdir?

IMC Ajans bünyesinde oyunculuk çalışmalarını sürdüren Emine Ada Sezer, günümüze kadar bir çok firmanın katalog ve reklam çalışmasında başarıyla rol almıştır. Resmi instagram hesabını @emineadasezer kullanıcı ismi ile kullanmakta olan Emine Ada Sezer, hesapları ebeveynleri tarafından yönetilmektedir. Saç rengi kumral, göz rengi ise yeşil’dir.

Emine Ada Sezer, 2021 yılında Fox Tv ekranlarında yayınlanan ‘Evlilik Hakkında Her Şey’ isimli dizinin oyuncu kadrosuna dahil olmuştur. Dizide Gökçe Bahadır, Sarp AkkayaYiğit Kirazcı, Gökçe EyüboğluFırat Altunmeşe, Tülin Ece, Bertan AsllaniCevdet Arıcılar, Esma Yılmaz, Rüzgar Doruk Özmü, Emine Ada Sezer, Mila Kasarcı, Erdal Küçükkömürcü ve Sumru Yavrucuk gibi birbirinden başarılı isimler ile oynayacaktır.

2021 yılında sanatçı Oğuzhan Koç’un seslendirdiği ‘Bence de Zor’ isimli şarkının klibinde yer alan Emine Ada Sezer, Bazı katalog çekimi için bulunduğu kurumsal markalar ise Flo Babalar Günü, Arnetta ve Lcw Waikiki.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler