Ana SayfaDizilerElkızı Muhteşem Bir Final Bölümüyle Ekrana Veda Etti!

İlgili Postlar

Elkızı Muhteşem Bir Final Bölümüyle Ekrana Veda Etti!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Elkızı, final bölümüyle ekrana geldi. Dizinin final bölümünde; Seher, Zeliha’nın kızı Melek olduğunu, Cavidan’ın da torunu olduğunu öğrenince kimseyle görüşmek istemiyor. Cavidan, onu konağa getiriyor. Zeliha, Melek’e her şeyi anlatıyor. Nermin, Cemal’in cesedini başka yere taşıyor. Zeliha’dan para istiyor ve karşılığında kızının görüntülerini vermeyi vaat ediyor. Ali, Harun’un Ezo’yu tehdit ettiğini öğrenip onun elinden görüntüleri alıp onu emniyete teslim ediyor. Melek, babaannesini ve Bekir’in yaptıklarını ortaya çıkarıyor. Elkızı muhteşem bir final bölümüyle ekrana veda etti.

Pazar Dizileri 2021

Elkızı Muhteşem Bir Final Bölümüyle Ekrana Veda Etti!

Elkızı dizisinin final bölümünde; Seher, aslında kendisinin isminin Melek olduğunu ve Zeliha’nın kızı olduğunu öğreniyor. Bunu öğrendikten sonra ne annesiyle, ne de babaannesiyle gitmek istemiyor. Yaşadığı şok üzerine onları bırakıp gidiyor. Zeliha, hemen Ali’yi arıyor ve o gelince Ezo’yu ona emanet ediyor. Kendisi istemediği sürece onu saklamasını istiyor.

ELKIZI DİZİSİNİN FİNAL BÖLÜMÜNDE BAŞKA NELER OLDU?

Ali, Ezo’yu alıp onunla evlendikten sonra yaşayacakları eve götürüyor. Zeliha, önce Bekir’i bulup ondan hesap soruyor ve bir daha kızına yaklaşmamasını istiyor. Daha sonra Harun’la konuşmaya gidiyor. Harun, cinayetten arandığını zannedip kaçtığı için karşısına Nermin çıkıyor.

Zeliha, Nermin’i karşısında görünce önce çok şaşırıyor. Sonra kızının neden böyle zorla bir evlilik yaptığını anlıyor. Nermin, Zeliha’dan on milyon dolar istiyor ve onun karşılığında kızının konağı yaktığı görüntüleri ona verdikten sonra gideceğini söylüyor. Zeliha, bunu kabul ediyor ve hemen o parayı bulmaya çalışıyor.

Songül, Ezo’nun Harun tarafından tehdit edildiğini Aslı’nın konuşmalarını duyup öğreniyor. Bunu hemen Ali’ye söylemek için onun yanına gidiyor. Ezo’nun karşısında bunu Ali’ye söylüyor. Ali Ezo’ya, Harun’un elindeki videonun ne olduğunu soruyor. Ezo ise, Ali’ye o videoda neler olduğunu anlatamıyor.

Nermin, gidip oğlunu buluyor ve jandarmaların onu aramadığını cesedi bahçede bulamadıklarını söylüyor. Ondan flaş diski vermesini Zeliha’dan on milyon dolar alacağını söylüyor. Oda flaş diskin cesette olduğunu söylüyor. Harun, annesine kazma kürek verip ondan cesedi gömdüğü yeri kazmasını istiyor.

Ali, Aslı’yı buluyor ve onunla Harun’la annesinin cesedi gömdükleri yeri kazarken buluyor. Geriden onların cesedi çıkarması bekleyen Ali, ceset çıktıktan sonra flaş diski Harun’dan alıyor. Jandarmanın geldiğini gören Nermin, oğlunu öylece bırakıp kaçıyor. Melek, babaannesinin annesini yıllardır sakladığını itiraf ettiği ses kaydığını jandarmaya veriyor. Bekir’i de, kendisini tehdit etmekle tutuklatıyor. Ezo ise, Ali’ye veda edip jandarmaya teslim oluyor.

Elkızı 13. Bölüm 2. Final Fragmanı Yayında! Ali Ezo’yu Bekleyeceğine Söz Veriyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler