Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 122. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Fikret Abdulkadir'i Konuşturabilecek Mi?

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 122. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Fikret Abdulkadir’i Konuşturabilecek Mi?

Atv’nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 122. yeni bölümüyle 3 şubat perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Saniye, kazada hayatını kaybeder. Gülten ise, ağır yaralı bir şekilde hastaneye kaldırılır. Ancak oda hayatını kaybeder. Mehmet, Züleyha’nın kendisini neden son anda terk ettiğini anlayamaz. Bunun sorumlusunu Fikret olarak görür. Çolak ağa, huuları yerle bir eder. Fikret ile Mehmet de gidip onun lokantasını yerle bir eder. Fekeli’yi öldürenin Abdulkadir olduğunu duyan Fikret, silahını alıp konaktan çıkar. Bir Zamanlar Çukurova 122. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fikret, Abdullkadir’i konuşturabilecek mi?

Perşembe Dizileri 2021

Fikret Abdulkadir’i Konuşturabilecek Mi?

Bir Zamanlar Çukurova 122. bölüm 1. fragmanında; Çolak Ağa, Züleyha’dan intikam almak için harekete geçiyor. Bunu yapmasına ne Fikret, ne de Mehmet’in engel olamayacağını söylüyor. Fikret, Abdulkadir’i bulup bir yere kapatıyor. Elini kolunu bağlayıp ondan kendisine her şeyi itiraf etmesini istiyor.

İşte Bir Zamanlar Çukurova 122. bölüm 1. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1487485108881928194

 

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 121. BÖLÜM ÖZETİ!

Çolak ağa, arabayı kullanan oğluna hemen oradan uzaklaşmasını ister. Saniye ile Gülten’i orada yaralı bir şekilde bırakıp kaçarlar. Mehmet, Züleyha’nın kendisiyle neden son anda evlenmekten vazgeçtiğini sorar. Züleyha, onunla bir şey konuşmak istemediğini söyler.

Fikret, gözaltına alınıp sorgulanır. Videoyu izledikten sonra Fikret savcıya o videonun tersten sarıldığını, Züleyha’nın tırlarında uyuşturucu kaçırıldığını öğrendiğini ve oraya gidip uyuşturucu bulduğunu hatta götürüp yaktığını söyler. Savcı, videoyu incelenmesi için Ankara’ya gönderir.

Ama Fikret’in bu suçu işlemediğine de inanır. Onu serbest bırakmak için Çetin’in ifadesini almak istemez. Saniye ile Gülten’in kaza geçirdiği haberi gelince Fikret’i serbest bırakır. Saniye, kaza geçirdiği yerde hayatını kaybeder. Gülten ise, ağır yaralı bir şekilde hastaneye kaldırılır.

Ağır bir ameliyat geçiren Gülten, hayatını kaybeder. Yamanlar konağından iki cenaze birden çıkar. Üzüm, annesini kaybetmenin üzüntüsünü yaşar. Gaffur ise, hem karısını hem de kız kardeşini kaybetmenin üzüntüsüyle kahrolur. Züleyha, Çolak ağayı izinsiz bahçesine girip meyvelerini toplamak suçundan şikayette bulunur.

Savcı, kazanın da o bahçeye yakın yerde olduğu için Çolak ağayı sorguya alır. Çolak ağa ise, suçlamaları kabul etmez. Daha sonra Çolak ağa, adamlarıyla birlikte huuları yerle bir eder. Bunu öğrenen Fikret, Mehmet’le birlikte Çolak ağanın lokantasına gidip orayı yerle bir edip onu uyarırlar.

Betül, Abdulkadir’in yanına gidip ona Hakan Gümüşoğlu’nun kim olduğunu bildiğini ve onunla neler yaptıklarını da bildiğini söyleyip onu tehdit eder. Abdulkadir, Betül ile Şermin’i alıp küçük konağa götürür.

Lütfiye onları görüp orada ne aradıklarını sorar. Abdulkadir Lütfiye’ye, küçük konağı kendisinin aldığını ve Şermin ile kızına kiraya verdiğini söyler. Lütfiye’yi de, onu ve yakınlarını öldürmekle tehdit eder. Züleyha, ile Lütfiye, aralarında konuşurken Fikret içeri girer ve amcasının katilinin Abdulkadir olduğunu öğrenir.

Bir Zamanlar Çukurova 122. Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı Mı? Fikret Abdulkadir’i Öldürecek…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler