Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 122. Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı Mı? Fikret Abdulkadir'i Öldürecek...

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 122. Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı Mı? Fikret Abdulkadir’i Öldürecek Mi?

Atv’nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 121. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Saniye, kazada hayatını kaybediyor. Gülten ise, ağır yaralı bir şekilde hastaneye kaldırılıyor. Ancak oda hayatını kaybediyor. Mehmet, Züleyha’nın kendisini neden son anda terk ettiğini anlayamıyor. Bunun sorumlusunu Fikret olarak görüyor. Çolak ağa, huuları yerle bir ediyor. Fikret ile Mehmet de gidip onun lokantasını yerle bir ediyor. Fekeli’yi öldürenin Abdulkadir olduğunu duyan Fikret, silahını alıp konaktan çıkıyor. Fikret, Abdulkadir’i öldürecek mi?

Perşembe Dizileri 2021

Fikret Abdulkadir’i Öldürecek Mi?

Bir Zamanlar Çukurova 122. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Çolak ağa, arabayı kullanan oğluna hemen oradan uzaklaşmasını istiyor. Saniye ile Gülten’i orada yaralı bir şekilde bırakıp kaçıyorlar. Mehmet, Züleyha’nın kendisiyle neden son anda evlenmekten vazgeçtiğini soruyor. Züleyha, onunla bir şey konuşmak istemediğini söylüyor.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 121. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Fikret, gözaltına alınıp sorgulanıyor. Videoyu izledikten sonra Fikret savcıya o videonun tersten sarıldığını, Züleyha’nın tırlarında uyuşturucu kaçırıldığını öğrendiğini ve oraya gidip uyuşturucu bulduğunu hatta götürüp yaktığını söylüyor. Savcı, videoyu incelenmesi için Ankara’ya gönderiyor.

Ama Fikret’in bu suçu işlemediğine de inanıyor. Onu serbest bırakmak için Çetin’in ifadesini almak istemiyor. Saniye ile Gülten’in kaza geçirdiği haberi gelince Fikret’i serbest bırakıyor. Saniye, kaza geçirdiği yerde hayatını kaybediyor. Gülten ise, ağır yaralı bir şekilde hastaneye kaldırılıyor.

Ağır bir ameliyat geçiren Gülten, hayatını kaybediyor. Yamanlar konağından iki cenaze birden çıkıyor. Üzüm, annesini kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyor. Gaffur ise, hem karısını hem de kız kardeşini kaybetmenin üzüntüsüyle kahroluyor. Züleyha, Çolak ağayı izinsiz bahçesine girip meyvelerini toplamak suçundan şikayette bulunuyor.

Savcı, kazanın da o bahçeye yakın yerde olduğu için Çolak ağayı sorguya alıyor. Çolak ağa ise, suçlamaları kabul etmiyor. Daha sonra Çolak ağa, adamlarıyla birlikte huuları yerle bir ediyor. Bunu öğrenen Fikret, Mehmet’le birlikte Çolak ağanın lokantasına gidip orayı yerle bir edip onu uyarıyorlar.

Betül, Abdulkadir’in yanına gidip ona Hakan Gümüşoğlu’nun kim olduğunu bildiğini ve onunla neler yaptıklarını da bildiğini söyleyip onu tehdit ediyor. Abdulkadir, Betül ile Şermin’i alıp küçük konağa götürüyor.

Lütfiye onları görüp orada ne aradıklarını soruyor. Abdulkadir Lütfiye’ye, küçük konağı kendisinin aldığını ve Şermin ile kızına kiraya verdiğini söylüyor. Lütfiye’yi de, onu ve yakınlarını öldürmekle tehdit ediyor. Züleyha, ile Lütfiye, aralarında konuşurken Fikret içeri giriyor ve amcasının katilinin Abdulkadir olduğunu öğreniyor.

Bir Zamanlar Çukurova 121. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Fikret Fekeli’yi Abdulkadir’in Öldürdüğünü…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler