Ana SayfaDizilerCamdaki Kız 29. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Nalan Sedat'ın Hapse Gireceğini Öğreniyor!

İlgili Postlar

Camdaki Kız 29. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Nalan Sedat’ın Hapse Gireceğini Öğreniyor!

Kanal D’nin sevilen dizisi Camdaki Kız, 28. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Nalan, hamile olduğundan şüpheleniyor. Beyoğlu’ndaki otelde çalışan bir işçi düşüp hayatını kaybediyor. Selen, bu olayı babası duymadan kapatmaya çalışıyor. Ama Cavit öğrenip olayı basına veriyor. Aileninde şikayetinden vazgeçmemesini sağlıyor. Sedat, tutuklu yargılanacağını öğreniyor. Nalan, hamile olduğunu öğreniyor. Ancak Sedat’ın hapse gireceğini öğrenince sevinci kursağında kalıyor.

Perşembe Dizileri 2021

Nalan Sedat’ın Hapse Gireceğini Öğreniyor!

Camdaki Kız 29. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Cana, Rafet’in karşısına çıkıp eğer kedisine yardım etmezse konuşacağını söyleyip onu tehdit ediyor. Sonra Rafet’in, geri adım atmadığını ne biliyorsa söylemesini istemesi üzerine, kocasının çocuklarını alıp kaçtığını ondan kendisine yardım etmesini istiyor. Rafet onu, odasına alıp özel konuşuyor.

CAMDAKİ KIZ 28. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Cana’ya, yardım edemeyeceğini polise gitmesini söylüyor. O ise yalvarmaya devam edince Rafet, oğluyla hala görüşüp görüşmediğini soruyor. Cana ise, görüşmediğini söylüyor. Sedat, Cana’nın babasına görüştüklerini söylemediğini duyunca rahatlıyor. Nalan, üzerindeki arsayı tekrar Rafet beye veriyor.

Rafet Nalan’dan, aynı değerde arsa vereceğine dair bir sözleşme imzalamasını istiyor. O ise, bunun gerek olmadığını söylüyor. Rafet ısrar edince imzalıyor. Selen, Beyoğlu otelinde çalışan bir işçinin düşüp öldüğü haberini alıyor. Bu olayı babası duymadan kapatmak için cenaze evine gidip ölen adamın karısıyla konuşuyor.

Ailenin kendilerinden şikayetçi olmayacağını anlayınca rahatlıyor. Cavit ise, bu durumu öğrenip ailenin otel sorumlusu olarak Sedat’tan şikayetçi olmasını onun tutuklu yargılanmasının istenmesini sağlıyor. Nalan, kendisini iyi hissetmiyor. Sürekli başı dönüyor ve midesi bulanıyor.

Hamile olduğundan şüphelenip gidip bir test alıyor. Ama testi yapamıyor. Hayri, mahallesinden komşusunun kızı Şirin’in hasta olduğunu ve ameliyat olacağını öğrenip onların yanında oluyor. Şirin’in Nalan’ın hayranı olduğunu öğrenince ona Nalan’ı getireceğini söylüyor.

Nalan’la konuşan Hayri onu alıp Şirin’in yanına getiriyor. Şirin, Nalan’ı karşısında görünce çok mutlu oluyor. Nalan, erkenden annesinin yanına gidiyor ve hamile olabileceğini söylüyor. Feride, hemen Nalan’ı alıp bir hastaneye götürüyor. Kan testinin sonucu gelene kadar kızıyla birlikte konağa gitmek istiyor.

Rafet, Sedat’ın tutuklu yargılanacağını öğrenince öfkeden deliye dönüyor. Sedat, babasına kendisinin bir suçu olmadığını söylese de kimse Rafet’i sakinleştiremiyor. Nalan, eve girdiğinde tartışmayı duyuyor. O sırada Nalan’ın telefonu çalıyor ve hamile olduğunu öğreniyor. Sedat’ın tutuklanacağını öğrenince ise öylece donup kalıyor.

Camdaki Kız 28. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nalan Sedat’la İlgili Hangi Gerçeği…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler