Ana SayfaDizilerCamdaki Kız 28. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nalan Sedat'la İlgili Hangi Gerçeği...

İlgili Postlar

Camdaki Kız 28. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nalan Sedat’la İlgili Hangi Gerçeği Öğreniyor?

Kanal D’nin sevilen dizisi Camdaki Kız, 28. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Nalan, Sedat’la barışıp konağa döndüğü için kendisini sorgular. Muzo ise, Nalan’ın ayakta duramamasını önemseyerek hamile olabileceğini düşünmeye başlar. Nalan, hamilelik testi yapar. Hamilelik testi sonucunda Nalan hamile olduğunu mu öğreniyor? Camdaki Kız 28. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Nalan, Sedat’la ilgili hangi gerçeği öğreniyor?

Perşembe Dizileri 2021

Nalan Sedat’la İlgili Hangi Gerçeği Öğreniyor?

Camdaki Kız 28. bölüm 2. fragmanında; Cavit, Sedat’la ilgili gerçeğin gün yüzüne çıkmasını sağlıyor. Sedat, kendisinden saklanan gerçeği öğrendikten sonra deliye dönüyor. Hayri, ameliyat olacak küçük kızı Nalan’la tanıştırıyor. Rafet, de gerçeği öğreniyor. Nalan, Sedat’la ilgili gizlenen gerçeği öğrenip göz yaşlarını tutamıyor.

İşte Camdaki Kız 28. bölüm 2. fragmanı…

CAMDAKİ KIZ 27. BÖLÜM ÖZETİ!

Nalan, görüntüleri izleyip şok olur. Sedat onu durduramaz. Rafet, Cavit’le ortak olmaktan son anda vazgeçer. Cavit Rafet’e, bunun hesabını ondan soracağını, ortak olmak için kendisine yalvaracağını söyleyip gider. Onu batırmak için elinden geleni yapmaya başlar.

Nalan, ağlayarak orayı terk eder. Hemen Muzo’yu arayıp onunla konuşmak istediğini söyler. İkili buluşur ve Nalan, öğrendiklerini ona anlatır. Ona Meliha’nın Sedat’la ilişkisi ve onun para karşılığında erkeklerle birlikte olan bir kadın olduğunu bilip bilmediğini sorar.

Muzo bilmediğini söyler. Gidip Meliha’yla konuşur ve ona, İzmir’e taşınmalarını kalacakları evlerini işini ayarladığını söyler. Meliha, eşyalarını toplayıp İstanbul’dan taşınır. Sedat, Cana’yla buluşup ona durumu anlatır. Oda, Feride’den yardım istemesini tavsiye eder.

Sedat, Feride’nin yanına gidip Nalan’ın Meliha’yla ilişkisini belgeleyen görüntüleri izlediğini, kendisinin bekarken onunla kısa bir ilişkisi olduğunu ve Meliha’nın para karşılığında erkeklerle birlikte olan biri olduğunu anlatır. Feride’nin ayaklarına kapanıp ondan yardım ister.

Feride, Billur’un yanına gidip Nalan’ı eve getirir. Ertesi gün Gülcihan’la buluşup ona durumu anlatır. Nalan’ın ödül alacağı törene onlarında gelmesini ve Sedat’ın Nalan’ın gönlünü anlamasını ister. Cavit, Rafet’i büyük bir dar boğaza sokar. Rafet’in Nalan’a verdiği arsayı ipotek ettirmekten başka çaresi kalmaz.

Bunu istemek ise Selen’e düşer. Sedat, Nalan’ın evde olmadığı gece Cana’nın yanına gider. Alp eve gelir. Sedat, o görmeden evden kaçmayı başarır. Alp ise, şüphelenip kameralara bakar. Kameraların kapalı olduğunu görünce komşunun kamerasına bakar ve o gece Sedat’ın evde olduğunu anlar.

Ödül gecesinde Sedat Nalan’ın yanında olur. Nalan’a kendisini affettirmeyi başarır. Nalan, arsayı vermeyi kabul eder. Cana, eve gittiğinde Alp’in çocukları götürdüğünü görür. Gidip Rafet beyden kendisine yardım etmesini, bunu yapmak zorunda olduğunu söyler. Nalan, Sedat’ın yüzüne bakıp onun tutuştuğunu görür.

Camdaki Kız 28. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nalan Hamile Olduğunu Mu Öğreniyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler