Ana SayfaDizilerSadakatsiz Dizisi Neden Yayınlanmadı? Dizinin Yeni Bölümü Ne Zaman Yayınlanacak?

İlgili Postlar

Sadakatsiz Dizisi Neden Yayınlanmadı? Dizinin Yeni Bölümü Ne Zaman Yayınlanacak?

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Sadakatsiz, dün akşam yayın akışında yoktu. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Ali, kaza geçirir ve hastaneye kaldırılır. İpek’in babası, bu durumu fırsata çevirip Volkan’dan yüklü miktarda para ister. Derin, gidip adama o parayı verir ve Volkan’ı arayıp ondan para istemediklerini söylemesini ister. Asya, Volkan’ın eve yerleştirdiği gizli kameraları bulur. Bunu öğrenen Aras, öfkeden deliye döner ve gidip Volkan’dan bunun hesabını sorar. Asya, Aras’ın öfkeli hali karşısında şok olur. Sadakatsiz Dizisi neden yayınlanmadı? Dizinin yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?

Çarşamba Dizileri 2021

Sadakatsiz Dizisi Neden Yayınlanmadı?

Sadakatsiz dizisi 47. bölümüyle dün akşam ekrana gelmedi. Cansu Dere’nin covit olduğu ve bu yüzden çekimlere ara verildiği öğrenildi. Sadakatsiz dizisi 47. yeni bölümüyle 2 şubat çarşamba günü ekrana gelecek.

SADAKATSİZ 46. BÖLÜM ÖZETİ!

Derin, Volkan’ı Asya’nın evini göz yaşları içerisinde gözetlerken görür. Onu alıp oradan uzaklaştırır. Ali, İpek’le bindiği arabayla kaza yapar ve hastaneye kaldırılır. Asya’ya ve Volkan’a kaza haberi gelir. Herkes hastaneye koşar. Ali’nin ayağı kırıldığı anlaşılır.

Onun hayati tehlikesi olmadığını öğrenen Asya ile Volkan, derin bir nefes alır. O andan itibaren Asya ile Volkan, hastanede Ali’nin başından bir an olsun ayrılmaz. Aras, Ali’yi ziyarete gittiğinde onları omuz omuza uyurken görüp bozulur. İpek kazayı ufak bir sıyrıkla atlatır.

İpek’in anne ve babası, Ali’nin ailesinin zengin olduğunu öğrenir ve onlardan para istemeye karar verir. Kızlarını Ali’den şikayette bulunması için zorlarlar. Aras, adamın fırsatçılığını görüp onun üzerine yürür. Volkan, o parayı bulmak için evini hemen satılığa çıkarır.

Derin, Volkan’dan habersiz İpek’in babasının yanına gidip istediği parayı ona verir ve hemen Volkan’ı arayıp parayı istemediğini söylemesini ister. Ama o, ondan da para almayı kafasına koyar. Aras, annesinin o yangından sağ çıktığını öğrenir. Onun nerede olduğunu, yaşayıp yaşamadığını araştırmaya başlar.

Haluk, bu durumu öğrenip gidip Aras’ın annesini sakladığı yerde ziyaret eder. Onu, başka yerde yaşaması için teklifte bulunur. Aras’ın öldüğünü zanneden annesi Haluk’un bu teklifini kabul etmez. Volkan, Aras’dan önce onun annesinin yerini bulur.

Haluk, bunu öğreniyor ve Volkan’ın yanına gidip ondan bu işi karıştırmamasını ister. Aras, Volkan’ın evini sattığını öğrenip Kadir’den o evi almasını ama alanı saklı tutmasını ister. Volkan, evin satıldığını öğrenip parayı İpek’in babasının hesabına yatırır.

İpek, okulu asıp Ali’nin yanına gider ve ona Derin’in o parayı verdiğini, ama babasının Volkan’dan da para alacağını söyler. Asya, Volkan’ın kendisini gözetlediğini anlar. Evde kamera bulur ve bunu Aras’a söyler. Aras, bunu duyunca soluğu Volkan’ın yanında alır.

Ondan bu yaptığının hesabını sorar. Duvarda Asya’nın fotoğrafını görünce öfkesine hakim olamaz ve onu alıp kırmaya başlar. Asya, Volkan’ı uyarmak için oraya gittiğinde Aras’ın öfkesi karşısında şok olur.

Sadakatsiz 47. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Asya Aras’ın Hali Karşısında Şok Oluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler