Ana SayfaDizilerEvlilik Hakkında Her Şey 17. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Azra Bora'ya Meydan...

İlgili Postlar

Evlilik Hakkında Her Şey 17. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Azra Bora’ya Meydan Okuyor!

Fox Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Evlilik Hakkında Her Şey, 16. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Azra ile Sergen, boşanıyor. Sergen, Azra’nın Yıldırım’la birlikte olduğunu öğrenip onu, kendisini evliyken aldatmakla suçluyor. Hızır, kızının velayetini almayı başarıyor. Bora, şirkette söz sahibi oluyor ve şirketin başına Sergen’i getirdiğini açıklıyor. Evlilik Hakkında Her Şey 17. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Azra, Bora’ya meydan okuyor.

Salı Dizileri 2021

Azra Bora’ya Meydan Okuyor!

Evlilik Hakkında Her Şey 17. bölüm 1. fragmanında; Bora, Erman’ı şirketten kovuyor. Çolpan’a da, suyu kaynadığını söylüyor. Azra, Bora’nın annesini tehdit etmesine tahammül edemiyor. Güneş, Yalın ile Deniz’in arasında bir şey olduğunu düşünüp şok oluyor. Azra, Bora’nın karşısına çıkıp ona, kimle uğraştığının farklında olmadığını ve bunu göstereceğini söyleyip meydan okuyor.

İşte Evlilik Hakkında Her Şey 17. bölüm 1. fragmanı…

EVLİLİK HAKKINDA HER ŞEY 16. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Azra ile Sergen, resmen boşanıyor. Miray, önce annesine kızsa da sonra babasının yaptığını affedemiyor. Azra, diğer çocuklarına babalarıyla boşandıklarını açıklıyor. Onların bunu anlaması zor oluyor. Miray babasına, annesinin Yıldırım’ı sevdiğini, onları düğünde gördüğünü söylüyor.

Bunu duyan Sergen, öfkeden deliye dönüyor. Azra, şirkette herkesin dedikodu yaptığını anlayıp Yıldırım’ın elinden tutup şirkete giriyor. Sergen, şirkete gelip herkesin içinde Azra’ya, babasına çektiğini kendisiyle evliyken onunda babası gibi başka biriyle birlikte olduğunu söylüyor.

Yıldırım, Sergen’e engel olmaya çalışırken ikili birbirlerine giriyor. Azra, duyduklarından sonra kayıtsız kalmıyor ve Sergen’in üzerine yürüyor. Sergen, Azra’dan intikam almak için gidip Defne’nin avukatlığını üstleniyor. Azra, Hızır’ın velayet davasında Sergen’i karşısında görünce çok sinirleniyor.

Hızır’ı öyle bir savunuyor ki Sergen, Defne’nin velayeti kaybedeceğini anlıyor ve hakime, Ece’nin annesinin den de babasından da ayrılmaması gerektiğini düşündüğünü söylüyor. Hakim, Ece’nin velayetini Hızır’a veriyor. Ama Defne’nin, kızını görmesine izin veriyor. Bora, yönetim kurulunu toplayıp şirketin başına geçmek istediğini açıklıyor.

Erman, buna karşı çıkıyor ve onun yeterli donanıma sahip olmadığını söylüyor. Bora, kendisi yerine yönetim kurulu başkanı olarak Sergen’i atadığını açıklıyor.

Evlilik Hakkında Her Şey 16. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Sergen’in Suçlaması Azra’yı…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler